Παζάρι βιβλίων των «Ενθεμάτων» της «Αυγής»

Συνεχίζεται σήμερα και αύριο το παζάρι βιβλίων των «Ενθεμάτων» της «Αυγής».

Τα «Ενθέματα» οργανώνουν μεγάλο παζάρι βιβλίων (και ολίγων περιοδικών) στο εντευκτήριόν τους, Βαλτετσίου 50-52, Εξάρχεια (6ος όροφος).Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, Ιστορία, πολιτικά, κοινωνικές επιστήμες, λευκώματα,  βιβλία τέχνης, παλιές εκδόσεις (των δεκαετιών του 1950-1960), σε πολύ καλές τιμές. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τα νοίκια και άλλα λειτουργικά έξοδα του εντευκτηρίου.

Καθώς το παζάρι συμπίπτει με την περίοδο των καζανεμάτων- και λόγω της αδυναμίας λειτουργίας, για τεχνικούς λόγους, νάμπυκα εν τω χώρω του εντευκτηρίου- καθ’ όλη τη διάρκεια των αγοραπωλησιών θα προσφέρεται εκλεκτή τσικουδιά Χανίων (και καφές Σάντος). Διότι, ως έλεγαν οι Λατίνοι, in vino veritas.

Σημείωση: Παρακαλούνται οι κ.κ. επισκέπτες, ενόψει της επικείμενης αριστερής κυβέρνησης, να μπαίνουν στον χώρο με το αριστερό, και να επιδιώκουν, ει δυνατόν, να κάνουν τις χειραψίες- αλλά και τον σταυρό τους, εάν και όσοι επιθυμούν-, με το αριστερό χέρι. Επίσης, μπορούν να σιγοτραγουδούν, σε πνεύμα κατάνυξης, «Αριστερά της Εδέμ ζούσε ένας τύπος μποέμ» και «Ιδού ο νυμφίος έρχεται με το αριστερό» (εναλλάξ).

Ώρες λειτουργίας:

Σάββατο 12:00-20:00

Κυριακή: 12:00-16:00

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54