Αλληλεγγύη της ΠΟΕ-ΟΤΑ στους εργαζόμενους στο Δήμο Φυλής

Eίναι απλήρωτοι και πραγματοποιούν κινητοποιήσεις, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ:

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την συμπαράστασή της στις απεργιακές - αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου Φυλής που για άλλη μια φορά αγωνίζονται για την καταβολή της μισθοδοσίας τους.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από ένα (1) μήνα, φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει συνήθεια, με αποτέλεσμα εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων που έχουν μοναδική πηγή εισοδήματος τον πενιχρό αυτό μισθό να βρίσκονται καθημερινά στα όρια της οικονομικής και οικογενειακής εξαθλίωσης.

Η υπομονή και η αντοχή των εργαζομένων και των οικογενειών τους έχει εξαντληθεί από τις ανέξοδες υποσχέσεις για την επίλυση του προβλήματος που ταλανίζει για χρόνια τα οικονομικά του Δήμου Φυλής.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο αλλά και τον λαλίστατο και γαλαντόμο, απερχόμενο Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιάννη Σγουρό, ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. να καταβάλουν τα οφειλόμενα στο Δήμο Φυλής προκειμένου να εξοφληθεί η μισθοδοσία του προσωπικού αλλά και ο Δήμος να προσφέρει στους πολίτες της περιοχής τις υπηρεσίες του".
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54