Ανακοίνωση των KollektivA για τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη

Η τέχνη στο πλευρό της λογικής και της ειρήνης.

 

Μετά την δημοσίευση του βίντεο με τους Ισραηλινούς που πανηγυρίζουν φωνάζοντας "Σήμερα στη Γάζα δεν έχει σχολείο γιατί δεν έχουν απομείνει παιδιά"...

οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο μέγεθος της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας θα είναι ανεπαρκές. Η οργή μας ξεχειλίζει. Η αποστροφή μας έχει γίνει κόμπος που μας πνίγει.

Δεν χωράνε πια θρήνοι και μισόλογα. Η σιωπή σημαίνει ανοχή, σημαίνει συνενοχή. Τασσόμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού, καταδικάζουμε τα εγκλήματα του Ισραήλ και τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ε.Ε. που κανακεύουν τους εγκληματίες, κατηγορούμε την ελληνική κυβέρνηση που κάνει πλάτες και εξισώνει το θύτη με το θύμα.

Να σταματήσουν άμεσα όλες οι συμφωνίες με το Ισραήλ, να σταματήσουν τώρα τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια και οι συμφωνίες οικονομικής συνεργασίας.

Με την ανακοίνωση αυτή δηλώνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στον βασανισμένο παλαιστινιακό λαό και θέτουμε εαυτούς στη διάθεση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και των εργατικών σωματείων για οποιαδήποτε συλλογική κίνηση.

Καλούμε όλους τους μουσικούς και καλλιτέχνες να πράξουν δημόσια το ίδιο.Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54