Ειδήσεις απο ΕΡΑ Σερρών

Κατά της 2ης Λαϊκής αγοράς στις Σέρρες, ο Εμπορικός Σύλλογος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών σε έκτακτη συνεδρίαση ομόφωνα αποφάσισε την αντίθεση του για την δημιουργία 2ης Λαϊκής Αγοράς στην πόλη των Σερρών.

Όπως αναφέρεται αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου :

   «Δηλώνουμε ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι στη δημιουργία της γιατί πιστεύουμε πως μπορεί να βελτιωθεί και να οργανωθεί η υπάρχουσα Λαϊκή στην οποία δραστηριοποιούνται ,σύμφωνα με τις καταγγελίες από το Σωματείο Μικροπωλητών , παράνομοι μικροπωλητές.

   Η υπάρχουσα Λαϊκή αγορά αν οργανωθεί σωστά , αν γίνουν οι κατάλληλες υποδομές που απαιτούν εδώ και χρόνια οι μικροπωλητές , αν περιφρουρηθεί σωστά και λειτουργήσει έτσι όπως πρέπει προς όφελος του καταναλωτικού κοινού και των παραγώγων – μικροπωλητών τότε δεν χρειάζεται η δημιουργία της 2ης Λαϊκής αγοράς.

   Ως Εμπορικός Σύλλογος που είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία του στεγασμένου εμπορίου το οποίο και περνά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην ιστορία του, δηλώνουμε προς κάθε αρμόδια αρχή ότι δεν θα επιτρέψουμε την δημιουργία της 2ης Λαϊκής αγοράς στην πόλη των Σερρών"

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Χειμάρρου

Την Παρασκευή 4 Ιουλίου στον χώρο του Δημοτικού σχολείου στις 9.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου Χειμάρρου. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα κρατήσουν ο Αλέξης Παρχαρίδης, φωνητικά και ο Γιάννης Σανίδης στη λύρα. Το χορευτικό του Συλλόγου θα συνοδεύσουν Δημήτρης Μερτζανίδης στη λύρα και ο Κυριάκος Μπαλτζίδης στο νταούλι.

Διήμερο εκδηλώσεων στο Χορτερό

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χορτερού " Μέγας Αλέξανδρος" διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων την Παρασκευή και το Σάββατο 11 και 12 Ιουλίου.

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ στον χώρο του σχολείου, θα δοθεί θεατρική παράσταση απο την θεατρική ομάδα του Χορτερού και θα ακολουθήσουν μοντέρνοι χοροί απο το χορευτικό του Συλλόγου.

Το Σάββατο 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή πατάτας, στον χώρο του σχολείου, με άφθονες τηγανιτές πατάτες, ζωντανή μουσική, κέφι χορό και τραγούδι.

Το 45ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων-Νεανίδων στις Σέρρες - Το πρόγραμμα

Στην πόλη των Σερρών στο Δημοτικό Στάδιο (στην είσοδο της πόλης απο Θεσσαλονίκη) θα γίνει το Σαββατοκύριακο (5/6 Ιουλίου) το 45o Βαλκανικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Εφήβων- Νεανίδων, με τη συμμετοχή αθλητών από 13 χώρες της βαλκανικής ένωσης. Μετά την επιτυχημένη (πρόβα-τζενεράλε) διοργάνωση του Πανελληνιού Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων, που διεξήχθει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το τμήμα Σερρών του ΣΕΓΑΣ καλλείται να διοργανώσει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Οι νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν αξιόλογες επιδόσεις και τα όρια συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους, το οποίο θα γίνει στο Γιουτζίν (22-27/7).

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54