Εργαζόμενοι νοσοκομείου "Αμαλία Φλέμιγκ": "Nα πάρουμε κουράγιο και δύναμη"


Συνάντηση - ανάπαυλα στη γεμάτη από αγώνες περίοδο, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι νοσοκομείου "Αμαλία Φλέμιγκ". Αναδημοσιεύουμε από το Blog τους:
Είναι συγκινητικό αλλά και αισιόδοξο μαζί, να ανακαλύπτεις πως μέσα από τις περιπέτειες που ζήσαμε αλλά και τη σκληρή πραγματικότητα που συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε, οι συνάδελφοι που δουλέψαμε μαζί για χρόνια ολόκληρα, δεν ξεχνάμε ο ένας τον άλλο! Αντίθετα μας ενώνει τους περισσότερους δυνατή
συναδελφικότητα, αλληλεγγύη και φιλία.ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!

Εργαζόμενοι λοιπόν που έμειναν στο Φλέμιγκ, αλλά κι άλλοι που "μετακινήθηκαν", ακόμα και συνταξιούχοι, πήραν την πρωτοβουλία και όλοι μαζί οργανώσαμε μια ακόμα συνάντηση.
Δείτε λοιπόν την παρακάτω ανακοίνωση και δηλώστε τη συμμετοχή σας...


"Αγαπητοί συνάδελφοι, Μετά από σχεδόν ένα χρόνο που το Νοσοκομείο μας μπήκε στο στρόβιλο του κλεισίματος και των διαθεσιμοτήτων, εμείς επιμένουμε να είμαστε  όλοι μαζί και αυτοί που φύγανε και αυτοί που μείνανε.
Όσοι λοιπόν  μπορείτε και θέλετε την Παρασκευή 13-6-2014 το βράδυ, από τις 9 και μετά θα συναντηθούμε στη Νεάπολη Εξαρχείων, στην ταβέρνα ''Η ΛΕΥΚΑ", για φαγητό, κρασί και πολλά νέα!

Η ταβέρνα βρίσκεται στην οδό Μαυρομιχάλη 121 στη Νεάπολη Εξαρχείων, ακριβώς απέναντι από το θέατρο studio  Μαυρομιχάλη, όπου είχαμε παρακολουθήσει το χειμώνα την παράσταση "ΖΕΜΠΈΚΙΚΟ", όπως θα θυμάστε. Πρόκειται για μια από τις πιο παλιές και ιστορικές ταβέρνες της Αθήνας, με αυλή, λουλούδια και βαρέλια με κρασί στη σειρά που μας ταξιδεύουν στο χρόνο, γεννούν μνήμες και νοσταλγία για το παρελθόν, αλλά και δύναμη για το παρόν και το μέλλον.


Για καλύτερη διευκόλυνση όλων μας και για υπολογισμό των ατόμων, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Σωματείο, στα τηλ 2132003320 & 2132003214, μέχρι μία ημέρα πριν τη συνάντηση δηλαδή ως την Πέμπτη 12-6-2013. Καλή μας αντάμωση!".
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54