Επιστολή από το Εργατικό Κέντρο Hρακλείου σε Γ.Βρούτση, Β.Κεγκέρογλου και Θ.Αμπατζόγλου

Με θέμα το ενδεχόμενο κλείσιμο του γραφείου ΟΑΕΔ Αλικαρνασσού.
Επιστολή από το Εργατικό Κέντρο Hρακλείου σε Γ.Βρούτση, Β.Κεγκέρογλου και Θ.Αμπατζόγλου



ΠΡΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

K. Βρούτση Ιωάννη
Κύριε Υπουργέ,
Το τελευταίο διάστημα μαθαίνουμε ότι υπάρχει πρόθεση να αναστείλετε την λειτουργία του γραφείου ΟΑΕΔ Αλικαρνασσού. Αντί να ασχοληθείτε με τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με το κλείσιμό του Οργανισμού εργατικής εστίας και του Οργανισμού εργατικής κατοικίας διαβιβάζοντας τις αρμοδιότητες στον ΟΑΕΔ, (ακόμα εκκρεμούν και δεν ξέρουμε με ποιο δικαίωμα στερείται ακόμα τα παραχωρητήρια των εργατικών κατοικιών στους δικαιούχους ).

Προσπαθείτε να δημιουργείται και άλλα προβλήματα. Σας ενημερώνουμε ότι ο ΟΑΕΔ Αλικαρνασσού εξυπηρετεί 25.000 συμπολίτες μας το μήνα 9.000 επιδοτούμενους. Εξυπηρετεί τις περιοχές Κοκκίνη Χάνι, Αλικαρνασσό, Πόρο, Κατσαμπά, και την επαρχία Πεδιάδος.
Μια τέτοια απόφαση αναστολής λειτουργίας του ΟΑΕΔ Αλικαρνασσού, θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής , που προκειμένου να εξυπηρετηθούν, θα είναι πλέον αναγκασμένοι να διανύουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις προσερχόμενοι στον ΟΑΕΔ Ηρακλείου που ήδη αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες αρκετών χιλιάδων συναδέλφων μας.

Γι’ αυτούς τους λόγους εκφράζουμε την αντίθεση μας, και σας ζητούμε να παρέμβετε στην Διοίκηση του ΟΑΕΔ προκειμένου να σταματήσουν αμέσως οποιεσδήποτε τακτικές αναστολής λειτουργίας του ΟΑΕΔ Αλικαρνασσού.
Επιτέλους πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε δικαίωμα να συνεχίζετε πολιτικές που καταστρατηγούν κάθε έννοια δικαίου.

ΚΟΙΝ/ΣΗ: 1) Υφυπουργό εργασίας & κοινωνικής ασφάλισης κ. Κεγκέρογλου Βασίλη
2) Διοικητή ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54