Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας: Απαράδεκτο τηλεσπότ το «Πρώτη φορά»

Ο Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας καταδικάζει το απαράδεκτο προεκλογικό τηλεσπότ με τίτλο «Πρώτη φορά», που εμφανίστηκε πρόσφατα.

Γιατί άραγε θα πρέπει, με τρόπο χυδαίο και ξεδιάντροπο, να χρησιμοποιούν τη γυναίκα, το σεξ και τα παλιά στερεότυπα για να διαφημίσουν κάτι άσχετο;

Και δεν είναι δυστυχώς η «πρώτη φορά». Λίγες μέρες πριν ακούστηκαν εξ ίσου απαράδεκτα σχόλια από γνωστό πολιτικό πρόσωπο για γυναίκα υποψήφια, (να τη δει με μαγιό κλπ.) που αγανάκτησαν όλες/ους τις/τους υγιώς σκεπτόμενες/ους πολίτες.

Και όλα αυτά σαν συνέχεια των όσων προσβλητικών και απαράδεκτων έχουν ακουστεί μέσα στην ίδια τη Βουλή από άνδρες βουλευτές για γυναίκες συναδέλφους τους, που με κάθε αφορμή τις αντιμετωπίζουν με τρόπο απαξιωτικό, ωσάν να μην έχουν αντιληφθεί ότι γυναίκες και άνδρες είναι πλέον ίσοι. Φτάνει πιά.

Ζητούμε την άμεση απόσυρση του χυδαίου τηλεσπότ, που προσβάλει και εκείνους που είχαν την έμπνευση να το δημιουργήσουν, όσο και εκείνους που υποτίθεται ότι επιδιώκει να προβάλλει. Και ζητούμε περισσότερο σεβασμό στο ιερό δημοκρατικό δικαίωμα της ψήφου, που με τέτοιες προβολές χλευάζεται, όσο και στις ανθρώπινες αξίες που είναι ίδιες και για τα δύο φύλα.

http://www.leaguewomenrights.grΤελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54