Ανθρωπιστική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Σερβίας και της Βοσνίας

Σήμερα Πέμπτη θα ξεκινήσουν δύο φορτηγά από την Κατερίνη με ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας και της Βοσνίας

Η βοήθεια προήλθε από διήμερη συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και φαρμάκων στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, με πρωτοβουλία φίλων και μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, αγια τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας και της Βοσνίας.

Τα δύο φορτηγά αυτοκίνητα, θα συνοδεύονται από μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των «Γιατρών του Κόσμου» για να παραδοθούν ιδιόχειρα στους πολίτες της γειτονικής Σερβίας.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά της η ΕΟΔνΠ αναφέρει: "Σας ευχαριστούμε, όλους εσάς, που σήμερα βρεθήκατε μαζί μας και γράψατε το ονοματεπώνυμό σας στο μικρό βιβλιαράκι του Καπνικού Σταθμού.

Ευχαριστούμε τη χαρτοβιομηχανία «ΜΑΧΙ» που διέθεσε εκατοντάδες συσκευασίες χαρτικών και ειδών υγιεινής, την εταιρία ενδυμάτων Pionner London AE που χάρισε μεγάλο αριθμό ολοκαίνουργιων ενδυμάτων, όπως επίσης την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, την Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ν. Πιερίας, όπως και τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Παραλίας για την προσφορά 8 τόνων πόσιμου νερού.Τη «Μητέρα Γη», την «Κουζίνα Αλληλεγγύης»…".

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21/05/2014 - 23:02