Νέα Φιλαδέλφεια – Καταγγελία: «Έψαχναν για στοιχεία στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με πιεστικό»

Έντονες είναι οι αντιδράσεις για το επιχειρησιακό φιάσκο της ΕΛΑΣ η οποία παρ’ ότι όπως αποδεικνύεται είχε ενημέρωση για την έλευση των Κροατών χούλιγκανς, εκείνοι διέσχισαν ανενόχλητοι τη μισή χώρα φτάνοντας στην Αθήνα, δολοφονώντας τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Αίσθηση προκαλεί επίσης η καταγγελία του φωτορεπόρτερ Γιάννη Κέμμου, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δύο φωτογραφίες. Όπως εξηγεί, η πρώτη είναι τραβηγμένη από εκείνον στις 08:34 το πρωί της Τρίτης, δείχνοντας συνεργεία να πλένουν με πιεστικό τη γέφυρα όπου σημειώθηκε η αιματηρή επίθεση των χούλιγκαν το βράδυ της Δευτέρας.

Έπειτα, παραθέτει μία δεύτερη φωτογραφία, από άλλον φωτορεπόρτερ από το ίδιο σημείο λίγο πριν τη μία το μεσημέρι. «Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό. Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή παπάτζα τότε πραγματικά ανησυχώ πού για το επίπεδο και την ποιότητα των ερευνών που γίνονται από την ελληνική αστυνομία για το συγκεκριμένο τουλάχιστον περιστατικό», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Γιάννη Κέμμου

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09/08/2023 - 15:52