Προκαλεί ο δικηγόρος των ναζί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα, ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί»

Ο δικηγόρος των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εμφανίστηκε ακραία προκλητικός στα κροατικά μέσα ενημέρωσης και στα social media για τα όσα έγιναν με τους οπαδούς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο άνθρωπος που υπερασπίζεται τους χούλιγκαν που ήρθαν στην Ελλάδα και αφαίρεσαν τη ζωή του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι οπαδοί της Ένωσης είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. 

«Ξέρω από τη δική μου εμπειρία ότι τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εντελώς λάθος κάποια γεγονότα. Τα επεισόδια ίσως να ξεκίνησαν από την ελληνική πλευρά.

Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια μέχρι να επιστρέψουν οι συμμετέχοντες. Αφού δεν μπορούμε να μάθουμε τι συνέβη, όλο αυτό μπορεί να ονομαστεί δημοσιογραφικό όργιο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια», τόνισε ο δικηγόρος των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.