Κρήτη: Παράλυτο τράγο φροντίζει στο σπίτι της οικογένεια και ζητά βοήθεια

Έκκληση σε όποιον μπορεί με κάποιο τρόπο να βοηθήσει, κάνουν φιλόζωοι οι οποίοι φροντίζουν έναν τράγο που βρέθηκε με σπασμένη σπονδυλική στήλη, στα Χανιά.

Άνθρωποι που προσπαθούν να ανακουφίσουν τον πόνο του τον φιλοξενούν σπίτι τους και γνωρίζοντας ότι θα μείνει παράλυτος, προσπαθούν να ενημερώσουν και να ενημερωθούν, για να ανακουφίσουν το ζώο από τους πόνους.

tragos2

 

tragosq

Στη σχετική ανάρτηση που έκαναν αναφέρουν: «Γυρίσαμε απ' τα Χανιά κ το κτηνιατρείο της κ. Σαριδάκη η οποία τον δέχτηκε κ αυτή είναι η ακτινογραφία του τραγούλη... Είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση του και μόνο σε χέρια έμπειρα κ δυνατά θα μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς χωρίς να κάνει αλλά προβλήματα λόγω της ξαπλωτής στάσης στην οποία βρίσκεται... Στα γόνατα του έχουμε φτιάξει επιγονατίδες από γάζα για να μην κάνει πληγές μια κ στηρίζεται σ' αυτά κ τον βάλαμε πάνω σε μαξιλάρα αφράτη για να είναι πιο μαλακά ακόμα... Έχει κ κάποιες κατακλύσεις αλλά ακόμα δεν είναι σοβαρές... Όποιος έχει κάποια ιδέα για κάποια φάρμα ή ομάδα ανθρώπων που έχουν την ικανότητα, τη δυνατότητα κ το χώρο ώστε να ζήσει όσο καλύτερα γίνεται αυτό το δύσμοιρο ζωντανό ας γράψει στα σχόλια... Η άλλη λύση είναι η ευθανασία.... Τρώει ο καημένος όμως με όρεξη κ προσπαθεί όσο μπορεί κ αυτός.. Κρίμα είναι να μη βρεθεί κάποιος και να υποφέρει...».

πηγή: ekriti