Μέχρι και τα παιδικά πάρτι ενοχλούν την αστυνομία στον Λόφο Στρέφη

«Κίνδυνος» για τη δημόσια ασφάλεια, που πρέπει να αντιμετωπιστεί, φαίνεται πώς είναι για την κυβέρνηση και την δημοτική αρχή ακόμη και τα μικρά παιδιά που παίζουν στον Λόφο Στρέφη, όπως δείχνουν φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζουν πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις να έχουν περικυκλώσει το γηπεδάκι του μπάσκετ όπου γινόταν παιδικό αποκριάτικο πάρτι του παρακείμενου δημοτικού σχολείου.

Τα παιδιά έπαιζαν και χόρευαν με αποκριάτικα τραγούδια φορώντας τις στολές τους, παρουσία των δασκάλων και των γονιών τους, όταν έκαναν ξαφνικά και αναίτια την εμφάνισή τους δεκάδες άνδρες της μηχανοκίνητης ομάδας ΔΡΑΣΗ, μαζί με μεταγωγικά οχήματα της αστυνομίας. Όπως δείχνει άλλωστε και το οπτικοακουστικό υλικό στα σόσιαλ μίντια, επικρατούσε ο φόβος και... ο τρόμος στην περιοχή, συνέπεια του πάρτι.

«Άλλη μια μέρα μπακογιάννειας κανονικότητας στον Λόφο Στρέφη», καταγγέλλει η Ανοιχτή Συνέλευση για την Υπεράσπιση του Λόφου Στρέφη, η οποία ανήρτησε φωτογραφίες και βίντεο στο Twitter.

Οι εικόνες ντροπής θέτουν άμεσο ζήτημα πολιτικής ευθύνης για τον Δήμο και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε να εξηγηθεί από τους αρμόδιους το σκεπτικό της παρέμβασης αυτής, η οποία συνθέτει μία πολύ ντροπιαστική εικόνα που εκθέτει την κυβέρνηση και τον δήμαρχο. Αλήθεια, υπάρχει υποψία για την τέλεση κάποιας εγκληματικής ενέργειας από τα παιδιά του δημοτικού και τους δασκάλους τους, υπάρχει κάποια κρυφή μεθόδευση από πλευράς τους για να οργανώνεται αυτό το πάρτι ή μήπως απαγορεύονται οι συναθροίσεις και οι εορταστικές εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους; Πολλά τα ερωτήματα... Περιμένουμε να μας «διαφωτίσουν» οι αρμόδιοι.

Πηγή: efsyn.gr