Ιωάννα Κολοβού: Χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού στα Ιλίσια.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος καταγγέλει στο OPEN ότι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα της για να την απομακρύνουν, γιατί έχασε την πρώτη της κατοικία σε πλειστηριασμό για οφειλές 15.000 ευρώ.

Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό από την τράπεζα λόγω χρεών με τη γυναίκα να βρίσκεται αντιμέτωπη με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Δευτέρας (21/11), που βρέθηκαν στο σημείο για να της κάνουν έξωση.

«Ήρθαν τα κοράκια!! Έξω από την πόρτα μου! Αβυδου 146 Άνω Ιλίσια», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Οπως κατήγγειλε η δημοσιογράφος, «σπάσανε την πόρτα» με ηλεκτρικό πριόνι και την χτύπησαν «πολύ δυνατά στο χέρι». «Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ», δηλώνει από πλευράς της η δικηγόρος της Ιωάννας Κολοβού.

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι η κυρία Κολοβού είχε δηλώσει πως «δεν θέλω δεύτερο και τρίτο σπίτι, θέλω το πρώτο και μοναδικό. Μου το πήρε η τράπεζα με τεράστια αισχροκέρδεια. Όλα ξεκίνησαν με μία πιστωτική κάρτα. Μου ζήτησε η τράπεζα να μαζέψω τις τρεις πιστωτικές να τις πληρώνω σε μία και έγινε ότι έγινε. Στην ουσία δεν υπάρχει χρέος».

Για ακόμη μία φορά, αλληλέγγυοι, γείτονες και βουλευτές βρίσκονται στο πλευρό της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού που σήμερα κάνουν έξωση στην μοναδική της κατοικία για χρέος 15.000 ευρώ.

Οι εικόνες από την σπασμένη πόρτα του σπιτιού της έχουν προκαλέσει κύμα οργής, με αλληλέγγυους να σπάνε πριν από λίγο τον αστυνομικό κλοιό και να μπαίνουν για να σταματήσουν την έξωση.


Πριν λίγο, ωστόσο, σύμφωνα με τον Γιάννη Κέμμο, γείτονές της, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κρίτων Αρσένης και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και μπήκαν στο διαμέρισμα σταματώντας για την ώρα τη διαδικασία. 

Πηγή: in.gr / rosa.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21/11/2022 - 11:22