Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας

Συνελήφθησαν πριν λίγο οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον βιασμό μίας 19χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Οι δύο ένστολοι φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά την κοπέλα μέσα στο ΑΤ στην Ομόνοια και μετά από έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων και το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την νεαρή, οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν για τον βιασμό της.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι υπήρξε κατάθεση που «καίει» τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος φέρεται να έχει αναφέρει ότι τους είδε να μπαίνουν μαζί με την κοπέλα στο τμήμα. Η 19χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στον χώρο των αποδυτηρίων στο ισόγειο του τμήματος.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί αρνούνται τα πάντα. Ο ένας εξ αυτών φέρεται να υποστηρίζει ότι έκλεισε ραντεβού με τη 19χρονη να συνευρεθεί ερωτικά με τη συναίνεσή της, όχι ωστόσο στο αστυνομικό τμήμα, αλλά μέσα σε αυτοκίνητο.

UPD:

Βιασμός στο ΑΤ Ομονοίας: Το ιατροδικαστικό πόρισμα επιβεβαιώνει την καταγγελία της 19χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ίχνη βιασμού.

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, τους οποίους κατήγγειλε προχτές 19χρονη για βιασμό, ο οποίος φέρεται να έλαβε χώρα μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της κοπέλας, το οποίο παρέλαβαν σήμερα οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, που διενεργούν την προανάκριση.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ίχνη βιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη κατήγγειλε προχτές Τετάρτη, ότι τα ξημερώματα της ίδιας μέρας οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ την βίασαν μέσα σε δωμάτιο του Τμήματος Ομόνοιας, όπου την είχαν οδηγήσει και μάλιστα είχε περιγράψει τον χώρο.

Οι αστυνομικοί ισχυρίστηκαν ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της κοπέλας, με τον έναν από αυτούς, μετά την βάρδια του.

Οι ισχυρισμοί τους όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καταρρίφθηκαν από την έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς προέκυψε από αδιάσειστα στοιχεία ότι πράγματι και οι δύο βίασαν την κοπέλα μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Για το λόγο αυτό ήδη από χτες το βράδυ προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου κρατούνται, ενώ μετά και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, καθώς θεωρούνται απαραίτητα, δεδομένου ότι τυπικά έχει παρέλθει το αυτόφωρο και σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

 

Πηγή: rosa.gr