Γιος Ηλία Μίχου: «Το Βήμα με απέλυσε»

Την απόλυσή του από την εφημερίδα το Βήμα ανακοίνωσε ο γιος του Ηλία Μίχου, του 53χρονου κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία με θύμα το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.

«Η διεύθυνση της εφημερίδας “Το Βήμα” με απέλυσε τη Δευτέρα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος κάνοντας λόγο για «φρικτές και κτηνώδεις πράξεις του πατέρα του».

Μεταξύ άλλων γράφει: «Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.»