Έλληνες  Στρατιωτικοί ζητούν να ερευνηθούν οι πρόωροι θάνατοι συναδέλφων τους!!! (Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

Ελληνες Στρατιωτικοί ζητούν να ερευνηθούν οι ΘΑΝΑΤΟΙ με ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ!!! Η Υποχρεωτικότητα του μπολιάσματος φαίνεται εχει διαδραματίσει αυτη την κατάσταση….Εσεις οι Στρατιωτικοί νομίζετε με το σύστημα που εφαρμόζει η Κυβέρνηση που εκτελεί εντολές της Νέας Τάξης για μείωση πληθυσμού και σκλαβοποίηση οτι θα υπάρξει ερευνα που θα αποδοθεί Δικαιοσύνη και θα σας που οτι οι θάνατοι π.χ προέρχονται απο τα μπόλια?

Η Τακτική αυτή δεν θα φέρει πιστεύουμε κανένα αποτέλεσμα…Εχετε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει…Τις μελέτες Γιατρών και ερευνητικών ομάδων απο ολο το κόσμο που λένε οτι τα μπόλια σκοτώνουν δεν τις ξέρετε?

Όταν απο Σεπτέμβρη σας πούν δεν θα πληρώνεστε και αποσυνδέσουν τους λογαριασμούς σας απο την Τράπεζα θα το καταλάβετε τι θα έπρεπε να είχατε κάνει..Αλλα θα είναι πολύ αργά..

Οι Έλληνες  Στρατιωτικοί ζητούν να ερευνηθούν οι πρόωροι θάνατοι συναδέλφων μας     (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)  

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  με την από  19 Δεκ 21 ανακοίνωσή μας είχαμε αναφερθεί εκτός των άλλων προβλημάτων και στην πρόωρη απώλεια συναδέλφων σε μικρή ηλικία.

Συγκεκριμένα έχουμε  γίνει αποδέκτης του έντονου προβληματισμού που υπάρχει στο σύνολο των Στρατιωτικών , με την ξαφνική απώλεια αριθμού συναδέλφων, που ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αυξητικό ρυθμό στους Στρατιωτικούς και πρέπει άμεσα να διερευνηθούν τα αίτια.

               Κατόπιν των παραπάνω ζητούμε   να ερευνηθούν τα αίτια της πρόωρης  απώλειας συνάδελφων μας  και αν αυτά συσχετίζονται  με  την φύση και τις συνθήκες της εργασίας του Έλληνα Στρατιωτικού .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θεοδώρου Γεώργιος Ταγματάρχης (ΠΖ)

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παππάς Βασίλειος   Υπoλοχαγός(ΑΜΧ)

https://amazonios.net

Η ERTOPEN.COM δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Η ERTOPEN υπηρετεί πιστά τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους.