Καλλιθέα: Στη ΜΕΘ ο 62χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος

Τις συνθήκες  σοβαρού τραυματισμού με μαχαίρι ενός 62χρονου στην Καλλιθέα προσπαθούν να αποσαφηνίσουν οι αστυνομικές αρχές με τον άνδρα να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Λαϊκού νοσοκομείου.

Όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr ο 62χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος τα ξημερώματα στο νοσοκομείο και από τότε εξελίσσεται ένα θρίλερ για το πως έγινε το αιματηρό περιστατικό.

Ανακρίνεται η γυναίκα του η οποία ισχυρίζεται ότι ο άνδρας της μπήκε στο σπίτι μαχαιρωμένος, αλλά φαίνεται ότι η κατάθεσή της δεν ταιριάζει με τα ευρήματά τους.

Αστυνομικές πηγές σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ενώ είπε πως «όλα έγιναν εκτός διαμερίσματος με άγνωστο δράστη και ότι το θύμα μπήκε στο σπίτι του αιμόφυρτο δεν εντοπίσαμε ίχνη αίματος εξωτερικά της πόρτας εισόδου. Η απουσία τέτοιων ευρημάτων μας κάνει να θεωρούμε ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με την αρχική κατάθεσή της εκείνη την ώρα ήταν μόνη της στο διαμέρισμα. Πρέπει να μας πει τι συνέβη».

Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού με τους γείτονες να αναφέρουν ότι υπήρχαν συχνοί καβγάδες που έφταναν ως και τον ξυλοδαρμό.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν μάρτυρες οι οποίοι να τους επιβεβαιώσουν τις δραστηριότητες του ζευγαριού, τη σχέση τους και οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να τους βοηθήσει.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11/06/2022 - 21:58