Προσπάθεια φίμωσης κάθε αντίθετης με το κυνήγι φωνής επιχειρείται  / kynigesia.gr

O κόσμος των κυνηγών και ο κόσμος των πολιτών που αντιτίθενται στη δολοφονία αθώων πλασμάτων χάριν διασκέδασης είναι δυο εντελώς διαφορετικοί και  παράλληλοι  κόσμοι και δρόμοι ,που δε θα συναντηθούν ποτέ στο αέναο σύμπαν.

Η ζωή κάθε πλάσματος , ανθρώπινου ή μη, είναι μια , μοναδική και πολύτιμη για το πλάσμα αυτό και έχει την ίδια αξία που έχει και για το ανθρώπινο είδος η δική του ζωή.

Και κανείς, μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί τη ζωή του άλλου .πολύ περισσότερο όταν αυτός ο άλλος δε σου έχει προκαλέσει κανένα κακό, δε σε έχει ενοχλήσει , είναι αθώος και ανυπεράσπιστος  και ξαφνικά ,χωρίς λόγο, του κόβεις το νήμα της μοναδικής ζωής του.

Δικαίωμα των δύο αυτών κόσμων είναι να υπερασπίζονται τα πιστεύω τους.

Η προσπάθεια όμως φίμωσης με τρόπο αήθη και με δολοφονία χαρακτήρων, όποιου έχει διαφορετική γνώμη και κοσμοθεωρία ,αντιπροσωπεύει  ένα κόσμο  κακοφορμισμένο, χωρίς αρχές ,ένα κόσμο με αποκρουστικό και απεχθές πρόσωπο.

Κι εμείς αυτό το αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού  εναντίον φορέων και προσώπων  θα το “κυνηγήσουμε” με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο .

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της ertopen.com .

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30/05/2022 - 17:05