''Ασφαλής η μεταμόσχευση οργάνων από θνήσκοντες με covid!..'' ελεγε το δημοσιευμα. ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΛΗΤΟ?

Του Καρδιολόγου  Κωνσταντίνου Αρβανίτη Διδάκτορα Καρδιολογίας Παν/μίου Αθηνών 

Όταν σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου, αυτό δείχνει ότι δεν φοβούνται μπας και ξυπνήσεις, κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό για την ευφυΐα σου.


Όταν τον άνθρωπό σου, που πέθανε απλά “ΜΕ covid” σου τον παραδίδουν συσκευασμένο, μέσα σε διπλή πλαστική σακούλα και με την οδηγία να τον θάψεις με πρωτόκολλο ebola, τυλίγοντας και το φέρετρο με σελοφάν, που το κατεβάζουν κάποιοι τύποι ντυμένοι αστροναύτες, σου έχουν πει ότι το κάνουν για την προφύλαξή σου!


Γιατί προφανώς ο νεκρός μπορεί να μεταδώσει αναπνευστική ίωση!


Δηλαδή την ώρα που μεταφέρεις τον πεθαμένο, μπορεί εκείνος να σου φταρνιστεί ή να σου βήξει επάνω σου και τότε την έβαψες!  
Ακόμη και αν δεν σου βήξει, μπορεί οι ιοί που έχει μέσα του να πάρουν φόρα και να πηδήξουν πάνω σου και να σου επιτεθούν.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, το πνεύμα είναι ότι μέσα σε ένα πτώμα υπάρχουν ιοί που παραμένουν… ζωντανοί και επικίνδυνοι!


Το ανάποδο του ψεκασμένου είναι το “βλήτο”;


Τώρα, αγαπητέ αψέκαστε καταναλωτή “επιστημονικού” σανού, έρχονται και σου λένε ότι τα εντόσθια του νεκρού με Covid είναι… αποστειρωμένα και κατάλληλα για μεταμόσχευση!


Αν σου έχουν μείνει έστω 5 εγκεφαλικά κύτταρα, που δεν σου τα έκαψαν οι Βασιλακόπουλοι, οι Τατιάνες και οι Παγώνες, κάθισε και σκέψου πού στην ευχή κρύβει ο πεθαμένος τους ζωντανούς και επικίνδυνους αναπνευστικούς ιούς, αφού ο οργανισμός του είναι αποστειρωμένος και κάθε όργανό του μπορεί να μεταμοσχευθεί;


Μετά ΙΣΩΣ αντιληφθείς γιατί σου τον παραδίδουν “συσκευασμένο” και με την εντολή να ΜΗΝ γίνει νεκροτομή, όπου θα διαπιστωνόταν το ακριβές αίτιο θανάτου. (σ.σ.: ίσως και αφαιρεθέντα όργανα).


ΣΥΣΤΑΣΗ:
Οταν παρακολουθείς Πετσοταϊσμένα κανάλια, πίνε και λίγο νερό, γιατί ο σανός γρατζουνάει το φάρυγγα, όπως κατεβαίνει…