Καρδιολόγος Κ.Αρβανίτης: Να σταματήσουν οι εμβολιασμοί..Η θνησιμότητα στο ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΣΕ Covid. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝ…

Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Το πρωτοφανές θανατικό που ξεκίνησε στην Ελλάδα από τα τέλη Φεβρουαρίου 2021, δεν λέει όχι μόνο να σταματήσει, αλλά ούτε να κόψει λίγο φόρα!

Συνεχίζεται αμείωτο, όπως δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ, που περιλαμβάνουν πια και το Νοέμβριο του 2021.

 

Στο 9μηνο Μαρτίου-Νοεμβρίου του 2021 (για την ακρίβεια 8η ως 47η βδομάδα του έτους) σημειώθηκαν στην Ελλάδα, από ΟΛΕΣ τις αιτίες, 109.259 θάνατοι!!
2020

 

Στο ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα του 2020, (που υπήρχαν και θύματα του Covid) είχαν σημειωθεί 94.906 θάνατοι, δηλαδή 14.353 θάνατοι λιγότεροι! Εχουμε μια τεράστια αύξηση κατά 15,1%.

2015-2019

Ομως, από χρονιά σε χρονιά υπάρχει συνήθως κάποια μικρή διακύμανση, για αυτό πιο σωστή είναι η σύγκριση με τον ΜΕΣΟ ΟΡΟ 5ετίας.
Ο μέσος όρος θανάτων της προηγούμενης 5ετίας 2015-2019, για το ίδιο χρονικό διάστημα ήταν μόλις 89.785 θάνατοι!
Σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης 5ετίας έχουμε μία τεράστια αύξηση κατά 19.474 θανάτους παραπάνω, σε ένα 9μηνο. Δηλαδή τρέχει με ετήσιο ρυθμό +25.316 θανάτων!
Ολο αυτό συνιστά μία τρομακτική υπερβάλλουσα θνησιμότητα κατά 21,7% (!)

ΟΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Η καμπύλες αύξησης των θανάτων παίρνουν την ανηφόρα από όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί να είναι σε υπολογίσιμο βαθμό. Αν είναι απλή σύμπτωση, είναι πολύ σατανική…

Στο διάγραμμα φαίνονται καθαρά οι ομοιότητες:

1) Το πρώτο διάγραμμα είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα, σε σχέση με το 2020.
2) Το μεσαίο διάγραμμα είναι η καμπύλη εμβολιασμών στην Ελλάδα.
3) Το τρίτο διάγραμμα είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα, σε σχέση με τον Μέσο Ορο 5ετίας 2015-19.
Η κατακόρυφη κόκκινη γραμμή που διατρέχει και τα 3 αυτά διαγράμματα είναι η χρονική στιγμή που αρχίζουν όλες οι καμπύλες να παίρνουν την ανιούσα και αντιστοιχεί στην αρχή της 8ης βδομάδας του έτους (22 Φεβρουαρίου).

ΠΙΘΑΝΑ ΑΙΤΙΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Τα έχω αναλύσει πολλές φορές, σε προηγούμενες αναρτήσεις.

Ο ΜΟΝΟΣ κοινός παρονομαστής, που θα μπορούσε να δικαιολογήσει μία σημαντική άνοδο ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ των αιτιών θανάτου ενός πληθυσμού, δεν μπορεί να είναι άλλος από ένα Γενικό Αίτιο.

Εδώ πρόκειται για μία μαζική ιατρική πράξη, που εφαρμόστηκε άκριτα, επί δικαίων και αδίκων,
Σαν δευτερεύουσας σημασίας παράγοντας υπερβάλλουσας θνησιμότητας θα μπορούσε να αναφερθεί η πολύ παρατεταμένες καραντίνες, που είναι γνωστό ότι αυξάνουν την ολική νοσηρότητα και θνησιμότητα ενός πληθυσμού.

Αυτός παράγοντας θα μπορούσε να συμβάλλει τον πρωτο καιρό, όμως είμαστε πια κάπως μακριά πλέον…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Το θανατικό συνεχίζεται αμείωτο ΚΑΙ τον Δεκέμβριο, όπως ΚΑΙ το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου 2022, όπως έχω ήδη βρεί από την ιστοσελίδα EUROMOMO, όπου η Ελλάδα στέλνει τα αποτελέσματα, πριν ακόμη τα δημοσιεύσει η ΕΛΣΤΑΤ στην ιστοσελίδα της!
Αυτά όμως θα τα δούμε πιο αναλυτικά όταν τα βγάλει επισήμως η ΕΛΣΤΑΤ.