ΔΕΔΔΗΕ: 3.000 νοικοκυριά παραμένουν ακόμα χωρίς ρεύμα

Περίπου 3.000 νοικοκυριά εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ρεύμα αναφέρει ηΔΕΔΔΗΕ λέγοντας χαρακτηριστικά πως το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει πως από τα 200.000 σπίτια που είχαν μείνει χωρίς ρεύμα τη Δευτέρα εξαιτίας της κακοκαιρίας, 3.000 εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση.

Όπως αναφέρει η ΔΕΔΔΗΕ, αυτή την ώρα συνεχίζονται οι εργασίες σε 4 γραμμές στις περιοχές Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιά και Πικέρμι ενώ ταυτόχρονα τα συνεργεία συνεχίζουν εργασίες αποκατάστασης σε πλήθος μεμονωμένων βλαβών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως εν μέσω παγετού νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα από τη Δευτέρα. Οι καταγγελίες που φθάνουν στο newsit.gr είναι συγκλονιστικές. Κάτοικος στο Πικέρμι καταγγέλλει πως από το βράδυ της Δευτέρας είναι χωρίς ρεύμα, αλλά και νερό.

Προβλήματα αναφέρουν οι αναγνώστες μας από περιοχές της Νέας Σμύρνης, από την Αγία Παρασκευή, από τη Ραφήνα κ.α. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που καταγγέλλουν ότι το μοναδικό θερμαντικό μέσο τους λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα, με αποτέλεσμα εδώ και ώρες να μην μπορούν να ζεσταθούν μέσα στα ίδια τα σπίτια τους.

Ο ΔΕΔΔΗΕ επαναλαμβάνει τη σύσταση σε όσους καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)