Λεωφόρος Συγγρού / Ισχυρή έκρηξη - Ένας τραυματίας- Μεγάλες καταστροφές - Βίντεο ντοκουμέντο

Έρευνες για τα αίτια της τρομακτικής έκρηξης. Μεγάλες οι ζημιές σε όλα τα γύρω κτίρια. Κλειστά και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας στη Συγγρού

Πολύ μεγάλες ζημιές σε όλη τη γύρω περιοχή προκάλεσε η Ισχυρότατη έκρηξη  που σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, με αποτέλεσμα ένας 78χρονος να πάθει σοβαρά εγκαύματα. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων ΕΚΑΒ, Γιώργο Μαθιόπουλο, ο τραυματίας  φέρει πολύ σοβαρά εγκαύματα και αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

Η πυροσβεστική έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της τρομακτικής έκρηξης και προσανατολίζεται να προκλήθηκε από διαρροή υγραερίου ή φυσικού αερίου.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit, καταγράφεται από ψηλά η στιγμή της ισχυρότατης έκρηξης.

 

 

Από την έκρηξη που έγινε σε κτίριο γραφείων έχουν γίνει πολύ μεγάλες καταστροφές σε όλα τα γειτονικά κτίρια ενώ εκδηλώθηκε φωτιά και στον πρώτο όροφο γραφείων.

Από το πολύ ισχυρό ωστικό κύμα που προκλήθηκε από την έκρηξη, υπέστη μεγάλες ζημιές διερχόμενο ταξί, χωρίς ευτυχώς ο οδηγός να τραυματιστεί.

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ
SCREENSHOT

 

Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική της φωτιάς προηγήθηκε έκρηξη σε κτίριο που βρίσκεται υπό ανακαίνιση. 

 

Κλειστή είναι η λεωφόρος Συγγρού και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω της έκρηξης που σημειώθηκε στη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού με την Αθανασίου Διάκου.

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

 

Από την έκρηξη έχουν σπάσει τα τζάμια καταστημάτων και κτιρίων, γι’ αυτό και η αστυνομία αποφάσισε να κλείσει και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26/01/2022 - 11:45