Ανοιχτή επιστολή - έκκληση στους γιατρούς όλου του κόσμου

Εμείς, πολίτες από όλο τον κόσμο, απευθύνουμε έκκληση για Ανθρωπιά στους γιατρούς όλου του κόσμου, που έχουν διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην επινόηση και την προώθηση του αφηγήματος COVID-19 στη μοιραία πορεία του. 

Υπογράψτε εδώ την ανοιχτή επιστολή 

 

Επιστρέψτε στα καθήκοντά σας για να υπηρετήσετε την ανθρωπότητα. Θυμηθείτε τον όρκο του Ιπποκράτη και τη Διακήρυξη της Γενεύης του 1954. Αποφύγετε να κάνετε κακό.

Γιατροί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εμβολιασμού: αναζητήστε την αλήθεια στην ψυχή σας. Ενεργείτε από πεποίθηση; Έχετε επιχειρήσει να ζυγίσετε τα στοιχεία υπέρ και κατά της χορήγησης των γονιδιακών παραγόντων; Σας εφιστούμε την προσοχή στα τελευταία ευρήματα σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις εμβολίου-ανοσοποιητικού συστήματος και τις επιπτώσεις τους στην ασφάλεια των εμβολίων COVID-19.

Στην αρχή της εκστρατείας εμβολιασμού μπορεί να πιστεύατε ότι η έγχυση γονιδιακών προϊόντων COVID εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των ασθενών σας. Αυτή η στάση, ωστόσο, δεν μπορεί πλέον να διατηρηθεί.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, μια συμβουλευτική επιτροπή του FDA ψήφισε 16 προς 2 κατά των αναμνηστικών δόσεων της Pfizer για άτομα κάτω των 65 ετών. Ο FDA άκουσε στοιχεία ότι τα εμβόλια COVID-19 σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από όσους σώζουν. Τις προηγούμενες εβδομάδες, δύο αξιωματούχοι που ηγούνταν του Γραφείου Έρευνας Εμβολίων του FDA παραιτήθηκαν και έγραψαν στο Lancet ότι τα στοιχεία δεν υποστηρίζουν την ευρεία χρήση των αναμνηστικών εμβολίων COVID-19.

Είναι πλέον κατανοητό ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν αποτρέπουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση, όπως προανήγγειλαν οι ιατρικές ρυθμιστικές αρχές, ο Π.Ο.Υ. και η επιστημονική έρευνα που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους, και τώρα επιβεβαιώνεται από τους επικεφαλής του CDC και του FDA, καθώς και από τα ίδια τα δεδομένα του CDC. Η ανοσία της αγέλης που προκαλείται από τον εμβολιασμό δεν είναι παρά μια φάρσα. Τα πραγματικά στοιχεία από όλο τον κόσμο δείχνουν ότι τα κρούσματα, οι ασθένειες και οι θάνατοι αυξάνονται όσο αυξάνονται τα ποσοστά εμβολιασμού.

Ακόμη και ένας απλός παρατηρητής μπορεί να διαπιστώσει ότι οι κυβερνήσεις ενεργούν ανεξάρτητα από την ιατρική και την επιστήμη. Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου εμβολιάζει τα παιδιά ενάντια στις συμβουλές της δικής της Κοινής Επιτροπής Εμβολιασμών και Ανοσοποίησης, και ενάντια στα στοιχεία και τη λογική. Εν τω μεταξύ, τα στοιχεία της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας έδειξαν ότι η θνησιμότητα από την παραλλαγή Delta είναι στατιστικά μηδενική σε άτομα κάτω των 50 ετών.

Μπορείτε να αντέξετε τη σκέψη ότι η επόμενη ένεσή σας θα μπορούσε να σβήσει τις ελπίδες και την ευτυχία ενός αθώου παιδιού; Να είστε σίγουροι ότι η τιμωρία για μια τέτοια απάνθρωπη παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης κάποια μέρα θα βρει σίγουρα όλους όσοι συμμετέχουν.

Εάν αποφασίσετε να αποστασιοποιηθείτε από αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, τότε ενταχθείτε στην ομάδα των Υποστηρικτών αυτής της Έκκλησης.

Η έκκλησή μας για Ελευθερία απευθύνεται στους κυβερνητικούς φορείς και τις φαρμακευτικές υπηρεσίες, των οποίων οι συγκρούσεις συμφερόντων είναι άφθονες. Τους κατηγορούμε ότι σφετερίζονται τις εξουσίες τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Έχουν προκαλέσει ανείπωτη δυστυχία στον παγκόσμιο πληθυσμό - κυνικά, ανελέητα, αδίστακτα.

Εάν κάποιοι γιατροί, ασθενείς, πολίτες και επιστήμονες με συνείδηση αποφασίσουν να αποστασιοποιηθούν από αυτήν την ατζέντα που καταρρέει, τότε ας ενταχθούν στην ομάδα των Υποστηρικτών αυτής της Έκκλησης.

Η έκκλησή μας για δικαιοσύνη απευθύνεται στα δικαστήρια του κόσμου. Εκκλήσεις για βοήθεια από επιζώντες του πρώτου ολοκαυτώματος, οι οποίοι αναγνωρίζουν τη βαρβαρότητα με ιατρική μεταμφίεση, φτάνουν στις αίθουσες των δικαστηρίων σας από όλο τον κόσμο. Επιστρέψτε στη δικαστική σας ευθύνη για να προστατεύσετε και να συμπαρασταθείτε στον πληθυσμό που τρομοκρατείται από τους λίγους εκλεκτούς του κόσμου. Θυμηθείτε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα και διατηρήστε τη δεοντολογία του επαγγέλματός σας.

Η ειδοποίηση ευθύνης που επισυνάπτεται στη συνέχεια επιδόθηκε στον ΕΜΑ και σε όλα τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Καλούμε εσάς, τους εκπροσώπους του νομικού επαγγέλματος, να διασφαλίσετε ότι οι κατηγορίες θα λάβουν απάντηση και ότι οι ένοχοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Γιατροί, σας καλούμε να αρνηθείτε να συμμετάσχετε στη βλάβη των ασθενών σας. Αντισταθείτε στην καπήλευση της ιατρικής από την πολιτική και πάρτε τη φροντίδα και την ασφάλεια των ασθενών πίσω στα χέρια σας.

Και, τέλος, προς τα μέλη της ανθρώπινης οικογένειας: σας καλούμε να υπερασπιστείτε τα ιατρικά, δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματά σας και τα δικαιώματα όσων αγαπάτε - την ελευθερία σας, τη σωματική σας αυτονομία, το δικαίωμά σας να ζείτε, να μιλάτε, να κινείστε και να εργάζεστε ελεύθερα, χωρίς ιατρικό εξαναγκασμό, εκφοβισμό ή φόβο αντιποίνων.

Γιατί από τη στιγμή που θα παραδώσετε αυτά τα δικαιώματα, δεν θα σας τα δώσουν πίσω.

Με εκτίμηση,

Doctors for Covid Ethics και υποστηρικτές

Υπογράψτε εδώ την ανοιχτή επιστολή

Πηγή: mandataapoekso.blogspot.com