'' ...ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΤΕ...''

ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ''ΕΚΠΟΡΝΕΥΕΤΑΙ'' , ξεχνά το  ''Μενδώνη παραιτήσου'',  προσκυνά  το δήμιο που τοσο καιρό τον απαξίωσε, τον φτωχοποίησε,  τον ακύρωσε ως δημιουργό , καλλιτέχνη , μοναδική οντότητα...και υποτάσσεται σε ναζιστικά καθεστώτα που με δόλο σε διαλύουν και σε εξοντώνουν ψυχικά, πνευματικά, σωματικά.

  ΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟ ΗΘΟΣ,   ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ  ,  ΌΠΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ , Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ  και άλλοι άνθρωποι   με όποιο κόστος.... , Η ΙΣΤΟΡΙΑ  ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΜΕ ΜΕΛΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

   Αν είστε περήφανοι και ήσυχοι με τη συνείδησή σας   , συνεχίστε να ζητάτε το χειροκρότημα από σκαναρισμένα ζομπι με μάσκες  που νομίζουν οτι ζουν ελεύθερα...

  Κατα την είσοδο του κοινού απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις,  (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης)

  -  Εξαιτίας των υγειονομικών μέτρων, επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων μέσα στο χώρο.     

  • Η είσοδος του κοινού γίνεται με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την διάρκεια της παραμονής στο χώρο και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των θεατών στο χώρο.

Η είσοδος για την παράσταση

 θα πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την είσοδο σε αμιγείς κλειστούς χώρους. Συγκεκριμένα, οι θεατές θα εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο [α] πιστοποιητικού εμβολιασμού ή [β] πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν συνδυαστικά προς  αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α' 118) Covid Free GR. Εναλλακτικά, εφόσον ο αλλοδαπός προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.

 Η παράσταση θα λειτουργήσει σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων, ακροαμάτων & λοιπών παραστατικών τεχνών σε κλειστούς χώρους και με  υποχρεωτική χρήση μάσκας. 

Σε όλους τους χώρους είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. …

 

  ΕΥΑ  ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25/11/2021 - 01:24