Μπάμπης Παπαδημητρίου / Ανατριχιαστική δήλωση - «Ψευδοπρόβλημα» οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

Ο βουλευτής της ΝΔ έφτασε στοσημείο να ισχυριστεί ότι όποιος μπαίνει σε ΜΕΘ δύσκολα βγαίνει από εκεί ζωντανός

Με έναν απίστευτα κυνικό τρόπο σχολίασε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τους διασωληνωμένους ασθενείς από κορωνοϊού που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το πώς αντιμετωπίζει η ΝΔ τη δημόσια υγεία.

«Πήγατε και ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα, ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί κύριε Καλαματιανέ, εγώ είμαι δημοσιογράφος και βουλευτής, δεν θα πάω να κάνω τη δουλειά του γιατρού», είπε ο βουλευτής της ΝΔ απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Διονύση Καλαματιανό.

 «Δεν χρειάζονται όλοι να πάνε στη ΜΕΘ και πολλοί άνθρωποι διασωληνώνονται εκτός. Προσβάλλει τους γιατρούς αυτό που τους λέτε γιατί αυτοί έχουν την ευθύνη» συμπλήρωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας στο κανάλι ART. Όπως φαίνεται, για τον βουλευτή της ΝΔ οι ασθενείς διασωληνωνόνται εκτός ΜΕΘ όχι επειδή αυτές αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση, επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνήθηκε να ενισχύσει το ΕΣΥ, αλλά επειδή οι γιατροί δεν το κρίνουν σκόπιμο. Πρόκειται για μία χυδαία δήλωση που προσβάλει τους συγγενείς των δεκάδων ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους επειδή δεν υπήρχε ΜΕΘ.
 
 

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου όμως δεν έμεινε εκεί αλλά ισχυρίστηκε ότι όποιος μπαίνει στη ΜΕΘ, δύσκολα βγαίνει από εκεί ζωντανός. «Ξέρετε πολύ καλά πως κάποιος μπαίνει στη ΜΕΘ όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα, εκεί σαν να τον παραδίδει στον Θεό και πριν τον παραδώσει, τον βάζει στη ΜΕΘ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: avgi.gr

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24/11/2021 - 17:06