Κανάκης Vs Πορτοσάλτε: «Πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός»

«Παρακαλούμε την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε, αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά».

Αναφερόμενος στην υπόθεση του θανάτου του ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σκοτώθηκε  όταν τον παρέσυρε 21χρονος που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα έχοντας παραβιάσει τον μισό ΚΟΚ, ο Αντώνης Κανάκης μέσω του Ράδιο Αρβύλα στηλίτευσε την αναφορά του Άρη Πορτοσάλτε για τους διανομείς, μια ημέρα μετά την απώλεια του 47χρονου.

«Ο άνθρωπος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και περνούσε με κόκκινο τα φανάρια, τον άφησαν ελεύθερο. Πόσο ενδιαφέρον έχει δημοσιογραφικά αυτό; Και από όλα αυτά, η αιχμηρή ματιά του Πορτοσάλτε που έκανε αυτό το σχόλιο…», είπε ο Κανάκης πριν παιχτεί το βίντεο με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να σχολιάζει την συμπεριφορά των διανομέων.

 

 

Αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις, ο εκ των παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα, σχολίασε: «Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά. Είναι απαραίτητη στη ζωή μας…».