Γεραπετρίτης σε παράλληλο σύμπαν: «Οι μισές εφημερίδες είναι κριτικές προς την κυβέρνηση»! (Video)

Μόνο τα γέλια των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που δεν προκάλεσε η σημερινή τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη από το Βήμα της Βουλής σχετικά με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διαφημιστική δαπάνη για την πανδημία και τις δημοσκοπήσεις.
 
Προκειμένου να αντικρούσει την κριτική που ασκείται στον κυβερνών κόμμα για τις λίστες Πέτσα, με τις οποίες εν μέσω πανδημίας μοιράστηκαν αδιαφανώς κι αναξιοκρατικά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, ο Γ. Γεραπετρίτης, έφτασε σήμερα στο σημείο να δηλώσει ότι «Οι μισές εφημερίδες είναι κριτικές προς την κυβέρνηση»!
 
 
Έως και γέλια προκάλεσε η ομιλία του Γιώργου Γεραπετρίτη στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης
 
«Αυτό που αναγνωρίζω ξέρετε, είναι ότι σήμερα οι μισές εφημερίδες ημερήσιας κυκλοφορίας είναι κριτικές στην κυβέρνηση. Οι μισές!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γεραπετρίτης.
 
Επίσης, ο κ. Γεραπετρίτης, δήλωσε: «αλήθεια θεωρείτε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι τέτοιας ψυχολογίας που μόλις δουν κάποια χρήματα να εισρέουν αμέσως αλλάζουν την πολιτικής στάση και την κριτική τους προσέγγιση. Θεωρείτε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι πουλημένοι;»
 
 Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12/11/2021 - 21:51