Νοσηλεύτρια δεν μπορεί να εργαστεί μετά τον εμβολιασμό της - Τι είπε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Την αδυναμία να εργαστεί λόγω φλεγμονής στους τραχηλικούς λεμφαδένες, έντονου οιδήματος και κόπωσης που εμφάνισε μετά τον εμβολιασμό της, με το εμβόλιο της Pfizer, περιγράφει η νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Βόλου, Κατερίνα Βλαχοδήμου στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η κα Βλαχοδήμου ξεκινώντας ανέφερε πως είχε υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση πριν τον εμβολιασμό της, όμως υπογραμμίζει ότι τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, η οποία έγινε στις 28 Ιουλίου.

  
Ερωτώμενη εάν απευθύνθηκε στους ιατρούς του νοσοκομείου, η κα Βλαχοδήμου απάντησε ότι εκείνοι ήταν καθησυχαστικοί και συνέχισε λέγοντας ότι μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου, η οποία έγινε στις 23 Αυγούστου, τα συμπτώματα χειροτέρεψαν με ταχυκαρδία, με πόνους στο στήθος και την πλάτη. Δυσκολευόταν να αναπνεύσει, να φάει και να κοιμηθεί. Ενώ, όταν κοιμόταν ξυπνούσε από τους πόνους.

Η κα Βλαχοδήμου προσθέτει ότι τα προβλήματα που εμφάνισε μετά τον εμβολιασμό, της έχουν δημιουργήσει και οικονομική δυσπραγία, γιατί η ίδια δεν μπορεί να εργαστεί, αλλά και γιατί, ο σύζυγός της παίρνει μία πενιχρή σύνταξη αναπηρίας μετά από τα ΚΕΠΑ.