Ο Γιώργος Καστρουνής, θα δώσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, με ενέργεια, χιούμορ και στοχασμό στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τετάρτη στις 19.00 στην ΕΡΤ Open.

Ο θεατρικός συγγραφέας, ηθοποιός, σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής στην θεατρική ομάδα Αctors in action, θα δώσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, με ενέργεια, χιούμορ και στοχασμό στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τετάρτη στις 19.00 στην ΕΡΤopen.

Ο Γιώργος Καστρουνής μετά τις πετυχημένες εκδόσεις «η άλλη πλευρά», και «τα μυστικά των γυναικών» έχει εκδώσει πρόσφατα τη νέα ποιητική συλλογή του «εκτός ορίων».

Το εύστοχο απόσπασμα που ακολουθεί από το βιβλίο, "Σε παρακαλώ, κατάλαβέ με", τον David Keirsey, αντικατοπτρίζει πολλά από τα θέματα, είτε υπαρξιακά είτε συναισθηματικά, που πραγματεύεται η ποιητική συλλογή. Πολλές φορές για να περιφρουρήσουμε την ατομικότητα και την διαφορετικότητά μας και να μην χαθούμε μέσα σε ένα απρόσωπο, ομοιογενές, άκαμπτο, και προκαθορισμένο σύστημα ιδεών και αξιών αναγκαζόμαστε να πορευτούμε έξω από την ζώνη άνεσής μας (comfort zone), δηλαδή, "εκτός ορίων" ή αλλιώς "εκτός κουτιού".
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο Θέατρο Παραμυθίας στις 19.00.

Ομιλητές θα είναι: η Μαρία Αλιφέρη ηθοποιός, Τζένη Παντελή δημοσιογράφος – ραδιοφωνικός παραγωγός, Ανδρέας Παπαστάμου Αναπληρωτής καθηγητής Ευρωπαϊκής Οικονομίας Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αλμπέρτα Τσοπανάκη, συγγραφέας, σκηνοθέτης, ηθοποιός.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19/10/2021 - 16:38