Επείγουσα ενημέρωση όλων των Ελλήνων για το εξελισσόμενο ιατρογενές έγκλημα και την ιατρική γενοκτονία των Ελλήνων.

«Σαφώς ζούμε το πιο φρικιαστικό παγκόσμιο και ανθρωποκτόνο πείραμα. Διότι σαφώς δεν δημιουργήθηκαν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό αλλά ο κορωνοϊός για τα εμβόλια. Ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε για τα γενετικά mRNA εμβόλια. Τα δε εμβόλια δημιουργήθηκαν για την επανεκίνηση της ιστορίας με μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και για τον μετανθρωπισμό, και τον πλήρη έλεγχο, σωματικό ψυχικό πνευματικό όλων των ανθρώπων.

Δηλαδή την πλήρη κατάργηση της Δημοκρατίας και την φυλάκιση και επιτήρηση των ανθρώπων σε διεθνή φυλακή ελεγχόμενη από την παγκόσμια Νεα Τάξη. Ήδη οι θάνατοι στους εμβολιασμένους έχουν πεταχτεί στα ύψη όπως δείχνουν τα στατιστικά δεδομένα».   

 

Όταν διεθνούς κύρους επιστήμονες όπως ο Γάλος Νομπελίστας Ιολόγος Μοντανιέ, ή ο Γερμανός Ταϊλανδός καθηγητής ιολογίας Μπακτί μας λένε πως μετά την Τρίτη δόση των γενετικών εμβολίων  θα μαζεύουμε τους νεκρούς από τους δρόμους, ή ότι είναι ηλίθιοι οι γιατροί που παροτρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, τότε είμαστε ανόητοι να πιστεύουμε μια εγκληματική ομάδα πολιτικών και λοιμοξιωλόγων η όσων άλλων που είναι τα καλοπληρωμένα φερέφωνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, (NWO).

Έλληνες επιστήμονες που υπογράφουν το ακόλουθο κείμενο προειδοποιούν επίσης όλο τον ελληνικό λαό να μην πιστεύει τα καλώς πληρωμένα ΜΜΕ για  διασπορά ψευδών ειδήσεων,  φόβου και πανικού και να προστατεύσουν τους ίδιους και τα παιδιά τους από ένα σύγχρονο ιατρικό φονικό όπλο. Επιπλέον να κινηθούν νομικά εναντίον του Εγκληματικού αυτού κατεστημένου βάσει των οδηγιών εδώ

https://www.diktyoellinismou.gr/minitirios-ep-perigraphi/   

όπου περιγράφεται η ελληνική δίκη Νυρεμβέργης 2.

 

 Ως επιστήμονες είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό αλλά και τις δικαστικές και όσες άλλες κρατικές αρχές, καθώς δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες και θεσμούς, για τους κινδύνους που εγκυμονούν τα υποχρεωτικά εμβόλια και οι λοιπές ιατρικές πράξεις εναντίον της δημόσιας υγείας και της ζωής των συνανθρώπων μας. Ευχόμεθα ως άνθρωποι, οι επιστημονικές προβλέψεις της αμερόληπτης επιστήμης, που παρουσιάζονται εδώ https://www.diktyoellinismou.gr/porisma/και εδώ

https://www.diktyoellinismou.gr/epistimoniki-perigraphi/

διεξοδικά, να μην επαληθευθούν.

Όμως τα δεδομένα και οι επιστημονικές προβλέψεις, μας οδηγούν να πούμε με τον πιο εμφατικό επιστημονικό λόγο ότι η επιστήμη και η λογική απαιτούν να διακοπεί τώρα αμέσως το συνεχιζόμενο εφιαλτικό και εγκληματικό αυτό πείραμα εναντίον της ανθρωπότητας πριν θρηνήσουμε εκατόμβες θανάτων αθώων ανθρωπίνων πλασμάτων, που εμπιστεύθηκαν τις κυβερνήσεις και τους συμβούλους των. Διότι σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, πρώτη αιτία των βραχυπρόθεσμων προβλεπόμενων  θανάτων των εμβολιασμένων θα είναι λόγω της τοξικότητας της Spike πρωτεΐνης του εμβολίου. Σε αυτή την άμεση τοξικότητα υπάγονται οι θρομβώσεις λόγω απευθείας δράσης της σε αιμοπετάλια, ενδοθήλιο των αγγείων κλπ.

Η δεύτερη αιτία θα είναι λόγω του φαινομένου της ADE το οποίο δεν έχει αποκλειστεί από τις κατασκευάστριες εταιρείες ως θα όφειλαν. Η τρίτη αιτία θα είναι λόγω προβλεπόμενων νευροεκφυλιστικών  ασθενειών, όπως Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, prion. Συγκεκριμένα, η παροδική κατάτμηση της πρωτεΐνης σε μικρότερα τμήματα θα οδηγήσει στην απόθεσή της σε διάφορες περιοχές του σώματος με απρόβλεπτες συνέπειες. Η πρωτεΐνη αυτή θα οδηγήσει με μεγάλη πιθανότητα σε μια σειρά από αυτοάνοσα.

Θα διεγερθούν μηχανισμοί αυτοανοσίας όπως είναι για παράδειγμα τα αντι-PF4 αντισώματα που διεγείρονται κατά τις θρομβώσεις. Θα έχουμε επίσης με μεγάλη πιθανότητα  αύξηση της καρκινογένεσης ενώ η παρουσία της Spike στα γεννητικά όργανα θα αυξήσει τις στειρώσεις. Το mRNA του εμβολίου δείχνει να ενσωματώνεται στο γενετικό υλικό των ανθρώπινων κυττάρων με αποτέλεσμα να έχουμε νέο κύκλο διέγερσης αυτοανοσίας αλλά και μεταβίβαση άγνωστων γενετικών χαρακτηριστικών στις επόμενες γενιές.

Τα δεδομένα αυτά δείχνουν σε κάθε νοήμονα άνθρωπο πως θα πρέπει να σταματήσουν άμεσα οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και να προωθηθούν τα υπάρχοντα φάρμακα τα οποία σαφώς θεραπεύουν αποτελεσματικά, όπως δείχνουν  οι μελέτες πολλών επιστημόνων Ελλήνων και ξένων, μεταξύ των οποίων και του καθηγητού Κωνσταντίνου Πουλά. Επίσης να εφαρμοστούν ιατρικά πρωτόκολλα όπως αυτά της κλινικής του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα και του διευθυντού της, Λεωνίδα Στέλλα, που απεδείχθησαν σωτήρια.

Επίσης, θα πρέπει από το καλοκαίρι να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες για τους τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα του κλινικού διαιτολόγου Αντώνη Πουλτουρτζίδη και άλλων.

Τέλος, θα πρέπει να σχεδιαστούν άμεσα ιατρικά πρωτόκολλα στήριξης των εμβολιασμένων οι οποίοι όπως δείχνουν τα στατιστικά δεδομένα που παρουσιάζονται ακολούθως ευρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο.

 

-Κωνσταντίνος Πουλάς, Αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας, Πανεπιστήμιο Πατρών

-Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, καθηγητής Ιατρικής Σχολής, πανεπιστήμιο Κύπρου

-Σάκης Καλογερίδης, Μοριακός Βιολόγος ερευνητής στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο

-Παναγιώτης Παπαγιαννάκης Κλινικός Γιατρός, Γαστρεντερολόγος Ιπποκράτειο   Νοσοκομείο

-Αλέξανδρος Βασσαράς, Δρ. Ανοσολογίας, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

-Μαριάνα Ευαγγέλου, Δρ. Βιοχημείας, ερευνήτρια

-Γιώργος Παύλος, καθηγητής Φυσικής και φιλοσοφίας ΔΠΘ

 

Μήνυμα 2.

 

Επείγουσα ανακοίνωση για οικονομική στήριξη εργαζομένων

 

Βοήθεια στους υγειονομικούς και άλλους εργαζόμενους

 που απολύονται και χάνουν τις εργασίες των.

 

(Παρακαλούμε να διαδοθεί αυτό το μήνυμα παντού. Να τυπώνεται και να δίδεται είτε διαδικτυακά είτε χέρι χέρι για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο )

 

Το Δίκτυο Ελληνισμού (ΔΕ) και η ΕΛΔΔΙΕΣ( Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης) καλούν όλους τους ευαίσθητους και αισθαντικούς Έλληνες που αντιλαμβάνονται πως πρέπει επειγόντως τώρα να στηρίξουν την Δημοκρατία και τους αγωνιζόμενους Έλληνες γιατρούς και υγειονομικούς να στηρίξουν οικονομικά τον ιερό αυτό αγώνα υπέρ της Δημόσιας Υγείας και υπέρ της Ελευθερίας των Ελλήνων και όλων των ανθρώπων.

 

Το ΔΕ και η ΕΛΔΔΙΕΣ συγκεντρώνουν χρήματα από όλα τα μέλη των και όλους τους ευαίσθητους Έλληνες προκειμένου να καλύψουν εί δυνατόν εξ ολοκλήρου τα δικαστικά έξοδα αλλά και να δώσουν οικονομική βοήθεια για την επιβίωση των αγωνιζομένων υγειονομικών σήμερα και αύριο όλων των εργαζομένων που αντιλαμβάνονται πως αυτός ο μαζικός εμβολιασμός αν δεν σταματήσει θα γίνει η ταφόπλακα του ελληνικού λαού. Διότι η αμερόληπτος επιστήμη μας προειδοποιεί πως τα γενετικά εμβόλια είναι ένα απάνθρωπο βάρβαρο φασιστικό αντιδημοκρατικό και αντιεπιστημονικό πείραμα που θα οδηγήσει σε παγκόσμια γενοκτονία όπως δείχνουν όλα τα επιστημονικά και μη ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης

 (https://www.diktyoellinismou.gr/themata-ygeias/)

 

 

Οι γιατροί και όλοι οι υγειονομικοί  που αντιστέκονται και θυσιάζουν τις εργασίες των και την δίκη των ατομική επιβίωση είναι ήρωες που αγωνίζονται για όλους εμάς και για όλο τον Ελληνικό λαό.

 

Αύριο θα έρθει η σειρά των εκπαιδευτικών των αστυνομικών των δικαστικών των εκκλησιαστικών και όλου εν γένει του λαού μας. Αν δεν στηρίξουμε σήμερα τους υγειονομικούς αύριο όλοι οι Έλληνες θα βρεθούμε στην δίκη των κατάσταση.

 

Το ΔΕ και η ΕΛΔΔΙΕΣ έχουν προσκαλέσει όλους τους ευαίσθητους δικηγόρους να συνεργαστούν μαζί των και να στηρίξουν τον δίκαιο αυτό αγώνα παίρνοντας τις ελάχιστες δικές των αμοιβές όχι από τους εργαζόμενους αλλά από το εθνικό ταμείο της ΕΛΔΔΙΕΣ και του ΔΕ.

 

Οι συνδρομές δωρεές και οι χορηγίες μπορούν να κατατίθενται εδώ

(https://www.diktyoellinismou.gr/trapezikos-logariasmos-elddies/)

Η για όσους δεν μπορούν να ανατρέξουν στην ηλεκτρονική αυτή Διεύθηνση μπορούν ακολούθως να δουν τραπεζικό λογαριασμό.Τραπεζικός Λογαριασμός ΕΛΔΔΙΕΣ

16 Ιούν 2021 | Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Ελληνικό Δικτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης (ΕΛΔΔΙΕΣ)

Ενημερώνουμε όλους τους φίλους που θέλουν να ενισχύσουν τον Εθνικό αγώνα της ΕΛΔΔΙΕΣ, ότι έχει ανοίξει ο τραπεζικός λογαριασμός στην τράπεζα της Eurobank.

IBAN: GR70 0260 2520 0001 3020 1035 142

SWIFT Code: ERBKGRAA

Δικαιούχος: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

 

Στόχος μας είναι να στηρίξουμε κάθε Έλληνα πολίτη που αντιστέκεται στα αντισυνταγματικά ιατρικά μέτρα της “πανδημίας”.

Η ΕΛΔΔΙΕΣ πέραν της κάλυψης των δαπανών για τον εξατομικευμένο και μαζικό νομικό αγώνα εναντίον της αντισυνταγματικότητας των υποχρεωτικών ιατρικών μέτρων, σκοπεύει να δράσει και σε πολλές άλλες κατευθύνσεις όπως αναφέρονται στο ιδρυτικό καταστατικό της. Μερικές από αυτές είναι η στήριξη απέναντι στον πτωχευτικό νόμο, η ανθρωπιστική στήριξη των Ελλήνων, η στήριξη της δημογραφίας, της επιχειρηματικότητας, της παιδείας, κ.ο.κ.

 

Μήνυμα 3.

 

Μαζική Νομική Επίθεση στο άνομο και εγκληματικό καθεστώς Μητσοτάκη.

 

Προφανώς μετά τα μνημόνια σήμερα στην Ελλάδα  επιχειρείται η ιατρική  εξόντωση όλων των Ελλήνων από μια  εγκληματική πολιτική συμμορία που την στηρίζουν επίορκοι επιστήμονες, δημοσιογράφοι, Ιεράρχες της Ορθόδοξης Εκκλησίας, δικαστικοί και τόσοι άλλοι.

 

Επείγει οι Έλληνες να καταλάβουν το ιατρικό ψέμμα και να αντισταθούν με κάθε νόμιμο και ειρηνικό τρόπο.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για όλο τον αγώνα του Δικτύου Ελληνισμού

(https://www.diktyoellinismou.gr/themata-ygeias/)

(https://www.diktyoellinismou.gr/syntagma/)

(https://www.diktyoellinismou.gr/minitirios-ep-perigraphi/)

 

Στους συνδέσμους αυτούς υπάρχει  όλη η επιστημονική και νομική αλήθεια που δείχνει το μέγεθος του εγκλήματος και την ανάγκη να το σταματήσουμε τώρα.

 

Έλληνες και Ελληνίδες ενωθείτε με το Δίκτυο Ελληνισμού

(https://www.diktyoellinismou.gr/)

 

Ενημερώστε όλους τους συνανθρώπους μας πως δολοφονούνται  τα παιδιά μας οι νέοι οι γέροι οι εργαζόμενοι και κάθε Έλληνας με τα δολοφονικά και υποχρεωτικά γενετικά εμβόλια. Δεν είμαστε σαφώς εναντίον των εμβολίων των φαρμάκων της ιατρικής. Είμαστε εναντίον της αντιεπιστημονικής και δολοφονικής χρήσης της ιατρικής από ανθρώπους υποταγμένους στις φαρμακοβιομηχανίες και στην παγκόσμια εγκληματική Ελίτ που θέλει να υποτάξει όλη την ανθρωπότητα και να μετατρέψει τους ανθρώπους σε ρομπότ και μετανθρώπους.

 

Τα γενετικά εμβόλια είναι πείραμα πάνω σε όλη την ανθρωπότητα. Δολοφονούν την ανθρωπότητα. Μεταλλάσσουν  το ανθρώπινο γονιδίωμα και προκαλούν χιλιάδες θανάτους και φοβερές ασθένειες, καρκίνους καρδιοπάθειες νευροπάθειες  αυτοάνοσα εγκεφαλοπάθειες και ότι άλλο μας ενημερώνουν  και μας προειδοποιούν αμερόληπτοι και διάσημοι επιστήμονες που δεν έχουν υποταχθεί στην παγκόσμια φασιστική εγκληματική και ναζιστική Ελίτ.

 

Αν δεν τους σταματήσουμε  τώρα αύριο δεν θα υπάρχουν Έλληνες στην Ελλάδα. Θα έχουν φονευθεί και θα έχουν αντικατασταθεί από ανεμβολίαστους μετανάστες που χαίρουν άκρας υγείας και χρηματοδοτούνται για να αποικίσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη από την ίδια εγκληματική Ελίτ.

 

Υπογράψτε και καταθέστε σε όλες τις εισαγγελίες την μηνυτήρια αναφορά και τα επιστημονικά πορίσματα και υπομνήματα. Διαδώστε παντού την πληροφορία αυτή.