Ανακαλούνται από την αγορά μπισκότα Oreo: Τι υποστηρίζει η εταιρεία

Σε ανάκληση από την αγορά του προϊόντος Μπισκότο OREO Strawberry Cheesecake (154 γραμμάρια) με απουσία επισήμανσης στα ελληνικά με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από τις 28 Φεβρουαρίου 2022 και αριθμό παρτίδας (LOT) OVI0412023 προχώρησε η Mondelez Ελλάς.

Σύμφωνα με την εταιρεία που διαθέτει τα προϊόντα στην Ελλάδα, στα συστατικά του προϊόντος περιλαμβάνονται το σιτάρι, λεκιθίνες σόγιας και πιθανώς ίχνη γάλακτος τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένους καταναλωτές. Το προϊόν, αναφέρει η Mondelez Ελλάς, είναι άριστης ποιότητας και καθ’ όλα ασφαλές, ενώ η κατανάλωσή του είναι απολύτως ασφαλής από τους καταναλωτές, πλην αυτών που είναι αλλεργικοί στα συγκεκριμένα συστατικά.

 Προληπτικά, ενημερώθηκε από την εταιρεία και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Η εν λόγω διαδικασία ανάκλησης αφορά αποκλειστικά και μόνο σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων της συγκεκριμένης παρτίδας και σε κανένα άλλο κωδικό ή άλλη γεύση του προϊόντος ή συσκευασία του προϊόντος OREO. Οι καταναλωτές που είναι αλλεργικοί στο σιτάρι, λεκιθίνες σόγιας και το γάλα καλούνται να μην καταναλώσουν το προϊόν. Για οποιοδήποτε ερώτημα, οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη γραμμή καταναλωτή στο 00800 11 8 1111 όπου μπορούν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες.
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01/09/2021 - 17:24