“Κούγκι” … από τον γαλάζιο Δήμαρχο Ιστιαίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας για το “επιτελικο” κράτος: «Ρήμαξε ο τόπος μας. Κι αυτό ούτε θα το ξεχάσουμε, ούτε θα το συγχωρέσουμε»

Ο τόπος δεν ρήμαξε γιατί δεν ήμασταν παρόντες στην πρώτη γραμμή. Ένας είναι ο λόγος. Η ανεπάρκεια, η αναξιοσύνη, η έλλειψη σχεδιασμού και συντονισμού από το κεντρικό κράτος”

Έκρηξη απόγνωσης και απογοήτευσης από τον Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά, που προέρχεται από τα σπλάχνα της γαλάζιας παράταξης, για την ανυπαρξία συντονισμού αλλά και την ηχηρή απουσία κυβέρνησης και κρατικών παραγόντων τις ώρες του πύρινου μαρτυρίου της Βορειας Εύβοιας.

Η οργή για την ανυπαρξία του «επιτελικού κράτους» αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, με τον «γαλάζιο» δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού, να εξαπολύει «πυρά» κατά της κυβέρνησης για τις μη αποτελεσματικές παρεμβάσεις τους.

«Ρήμαξε ο τόπος μας. Κι αυτό ούτε θα το ξεχάσουμε, ούτε θα το συγχωρέσουμε», ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του ο δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς.

«Ο τόπος αυτός δε ρήμαξε γιατί δεν υπήρξε η απαιτούμενη προετοιμασία από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο τόπος δεν ρήμαξε γιατί δεν ήμασταν παρόντες στην πρώτη γραμμή. Ένας είναι ο λόγος. Η ανεπάρκεια, η αναξιοσύνη, η έλλειψη σχεδιασμού και συντονισμού από το κεντρικό κράτος. Δεν νομίζω ότι αμφιβάλλει κανείς γι’ αυτό…», συμπλήρωσε.

Παρακολουθήστε την έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Πηγή: documentonews.gr