Τουρνουά αγάπης για την μικρή Αλεξία που χτυπήθηκε από σφαίρα στις Θεσπιές Βοιωτίας

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση, γεμάτη αγάπη και συγκίνηση, πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα, για την οικονομική στήριξη της μικρής Αλεξίας, του αγγέλου που το 2019, ανήμερα του Πάσχα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Η ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κοκκίνου, διοργάνωσε στη δημοτικό στάδιο Κοκκίνου, τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή των ομάδων ΑΕΚ Χαλκίδος, ΑΕ Ορχομενού και Νίκη Λαφυστίου.

Η μικρή Αλεξία ήταν εκεί, χαμογελαστή με την οικογένειά της, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους. «Αυτό το κορίτσι με αυτό το χαμόγελο και το βλέμμα δίνει μαθήματα ζωής σε όλους μας. Ο πάτερ Αλέξιος μίλησε για βελτίωση που δεν περίμεναν ούτε οι γιατροί, για ένα θαύμα. Ευχή όλων μας το θαύμα να ολοκληρωθεί και σε λίγο καιρό αυτό το πανέμορφο πλάσμα να μπορεί να στέκεται στα πόδια του. Είμαστε σίγουροι πως με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρει», τόνισαν οι διοργανωτές.

Η Αλεξία, έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της όταν δέχτηκε τη σφαίρα του 54χρονου στο κεφάλι. Μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε 6 χειρουργεία, ενώ έχει υποστεί αναπηρία 95% εφ’ όρου ζωής.

Το 10χρονο σήμερα κοριτσάκι νοσηλεύτηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, χάρη στην στήριξη του κόσμου που βοήθησε να συγκεντρωθούν τα χρήματα, ωστόσο επέστρεψε λόγω κορονοϊού. 

Πηγή: newsbreak.gr