Απαγορεύουν τη μουσική στα καταστήματα εστίασης που θα επαναλειτουργήσουν

Απ' ότι φαίνεται η μουσική από τα μεγάφωνα των καταστημάτων εστίασης που θα επαναλειτουργήσουν σε λίγες ημέρες ενισχύει τη διάδοση του κορονοιού, σύμφωνα με την κυβέρνηση, καθώς ανακοινώθηκε η απαγόρευση της. «Δεν επιτρέπεται καθόλου η μουσική στα καταστήματα εστίασης που θα ανοίξουν» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ημερήσια ενημέρωση, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.


Ένα ακόμη μέτρο που δε φαίνεται να έχει καμία λογική ανακοινώθηκε με πρόσχημα την πανδημία με αφορμή την επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης.

Χωρίς να πει πολλά, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στους όρους επαναλειτουργίας των καταστημάτων είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν επιτρέπεται καθόλου η μουσική στα καταστήματα εστίασης που θα ανοίξουν».

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι αύριο θα υπάρξουν διευκρινιστικές ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με τους κωδικούς που θα ανοίξουν και που αφορούν στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και για άλλα θέματα που αφορούν στους εργαζομένους σε αυτά.

Τέλος, από τις 3 Μαΐου και για μία εβδομάδα, το πέρας κυκλοφορίας καθορίζεται στις 11 το βράδυ. Τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ θα κλείνουν το αργότερο στις 10.45 μμ. «Σε κάθε περίπτωση, όλοι θα πρέπει να βρισκόμαστε στα σπίτια μας στις 11», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.