Η Νόρα Κατσέλη, η σπουδαία κυρία του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, θα δώσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης την Τρίτη στις 10:00 π.μ. στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ

Η Νόρα Κατσέλη, η σπουδαία κυρία του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, η ηθοποιός, η πολιτικός, η μητέρα, που ξέρει καλά να μοιράζει τους ρόλους στην ζωή της, θα δώσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης την Τρίτη στις 10:00 π.μ. στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ στο ραδιόφωνο ΕΡΤopen στους 106.7 fm και www.ertopen.com

Η Νόρα Κατσέλη ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με την πολιτική και υπήρξε βουλευτής στη Β’ Αθήνας. Όμως, εδώ και αρκετό καιρό εγκατέλειψε τα «κοινά» οικειοθελώς. Πρώτα όμως έγινε γνωστή ως ηθοποιός αφού σε νεαρή ηλικία είχε αποφασίσει ότι αυτό ήθελε να γίνει. Όταν η αδελφή της πήγε με υποτροφία στην Αμερική για να σπουδάσει θέατρο, εκείνη σπούδαζε εδώ αρχαιολογία. Το περίεργο είναι, όπως λέει, ότι η Λούκα Κατσέλη σταμάτησε τις σπουδές στο θέατρο για να ασχοληθεί με τα οικονομικά και εκείνη εγκατέλειψε την αρχαιολογία για να σπουδάσει θέατρο. Κι αυτό ήταν κάτι που δεν της συγχώρεσε ποτέ ο πατέρας της. Το θεώρησε λάθος. Παρά το γεγονός ότι ήταν σκηνοθέτης, δεν ήθελε η Νόρα να ασχοληθεί με την υποκριτική επειδή πίστευε ότι ήταν πολύ ευαίσθητη. «Δεν έγινα δυστυχισμένη όμως. Ήταν επιλογή μου και είμαι πάρα πολύ περήφανη για την απόφασή μου», λέει σήμερα.

Η Νόρα Κατσέλη πιστεύει στο θεσμό της οικογένειας και έμαθε από μικρή τι θα πει αυτή η έννοια αφού πολλές φορές συγκεντρώνονταν όλοι μαζί στο σπίτι τους κι έτρωγαν.
Την πληγώνει η αγριάδα του κόσμου και τη στεναχωρεί ότι κάποιοι δεν έχουν μνήμη. Θεωρεί μάλιστα ότι πρέπει να τιμούν τους ανθρώπους γι’ αυτό που είναι. Όμως, ξέρει ότι οι δύο χώροι στους οποίους έχει εμπλακεί χρειάζονται καλές δημόσιες σχέσεις. Εκείνη ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν είναι καλή σε αυτά.
Η Νόρα Κατσέλη μετά την αποχώρησή της από την πολιτική, ασχολήθηκε ξανά με τη μεγάλη της αγάπης, το θέατρο. Τονίζει μάλιστα ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις τη στήριξη του κόσμου και να λειτουργείς προς όφελος των πολιτών. Και χαίρεται που τουλάχιστον ο κόσμος, όποτε τη συναντά, της μιλά με αγάπη.
Με την Νόρα Κατσέλη θα συζητήσουμε με την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που την διακρίνει όλη την καυτή επικαιρότητα στο χώρο της τέχνης εν μέσω πανδημίας.


Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open στους 106.7 στα fm και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας:
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54