Καταγγελία υγειονομικού: Το έγκλημα αυτό έχει δολοφόνους και οι δολοφόνοι βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου

«… η οργή ξεχειλίζει. Τις τελευταίες μέρες συντελείται ένα έγκλημα στην Αττική ή μάλλον ακόμα ένα έγκλημα ή μάλλον πολλά εγκλήματα», αναφέρει στην ανάρτησή της η

υγειονομικός Κρυσταλλία Βιτούλα, δίνοντας μια εικόνα από τους θαλάμους των νοσοκομείων, την έλλειψη προσωπικού και τους θανάτους από κορονοϊό εκτός ΜΕΘ και μάλιστα τη

νύχτα, όπου τους βρίσκουν νεκρούς το πρωί!

«Το έγκλημα αυτό έχει δολοφόνους και οι δολοφόνοι βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι μαρτυρίες προέρχονται από πολλά νοσοκομεία των Αθηνών», συμπληρώνει.

 

Όλο το κείμενο:

«Λέω να μη γράψω για να μην τρομοκρατώ τον κόσμο. Αλλά η οργή ξεχειλίζει  Τις τελευταίες μέρες συντελείται ένα έγκλημα στην Αττική ή μάλλον ακόμα ένα έγκλημα ή μάλλον πολλά εγκλήματα.  Καθηγητής που βγήκε προχθές είπε ότι πολλοί νεκροί -μπορεί και οι περισσότεροι – να προέρχονται από τους απλούς θαλάμους όχι από τις ΜΕΘ.

Το έγκλημα αυτό συντελείται και δεν υπάρχουν μάρτυρες. Δεν υπάρχουν συγγενείς. Οι μόνοι μάρτυρες είναι οι γιατροί και οι λοιποί υγειονομικοί οι οποίοι έχουν λιώσει και συνεχίζουν να λιώνουν στη δουλειά και από φόβο δε θα πουν προς τα έξω το έγκλημα που συντελείται γιατί από μάρτυρες για την εγκατάλειψη που έχει επιβάλει η κυβέρνηση θα βρεθούν κατηγορούμενοι ότι τάχαμου δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Όταν 2 ειδικοί παθολόγοι και 3-4 ειδικευόμενοι είναι υπεύθυνοι για εκατοντάδες ασθενείς στη βραδινή βάρδια και άλλες τόσες νοσηλεύτριες στη βραδινή βάρδια το αποτέλεσμα είναι το πρωί να βρίσκουν ασθενείς νεκρούς στα κρεβάτια τους χωρίς να έχουν προλάβει να το πάρουν χαμπάρι. Μόνοι μάρτυρες επίσης οι υπόλοιποι ασθενείς του θαλάμου που φοβισμένοι και εξαντλημένοι αδυνατούν να υπερασπιστούν το οτιδήποτε. Η δεν καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί. Και ρωτάω λοιπόν είναι τόσο δύσκολο για τις κλινικές κοβιντ να διοριστούν τώρα, αυτή τη στιγμή 2-3 νοσηλεύτριες ανά θάλαμο (των 6 ή των 8 ) έστω να επιτηρούν τους ασθενείς αντί για 2-3 που είναι για δέκα θαλάμους ; Το έγκλημα αυτό έχει δολοφόνους και οι δολοφόνοι βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι μαρτυρίες προέρχονται από πολλά νοσοκομεία των Αθηνών.» 
 
 
Πηγή: documento.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54