Άγρια καταδίωξη στην οδό Λιοσίων - Τρεις τραυματίες

Τρεις τραυματίες είναι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που προκάλεσε κλεμμένο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την αστυνομία λίγο μετά τις 13:30 στην οδό Λιοσίων 172 στην Αθήνα.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί λίγη ώρα νωρίτερα. Μόλις εντοπίστηκε από περιπολικό της Άμεσης Δράσης, ξεκίνησε καταδίωξη. Tο κλεμμένο αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δύο μοτοσικλέτες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι οδηγοί τους, και προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και τελικά σε ένα δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε.


Οι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου. 

Αργότερα, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως στις ο ιδιοκτήτης του οχήματος που είχε κλαπεί το εντόπισε μέσω GPS να κινείται στην οδό Λιοσίων και ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στη θέα των οποίων ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τη σύλληψη, με κατεύθυνση τις Τρεις Γέφυρες.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος συγκρούσθηκε με 2 μοτοσυκλέτες.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι οδηγοί των μοτοσυκλετών (άνδρας και γυναίκα). 

Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά και επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο ακινητοποιήθηκε απότομα για να μην συγκρουσθεί με το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54