Ο Κώστας Αρζόγλου, η Τζένη Διαγούπη και ο Σταύρος Νικολαΐδης είναι καλεσμένοι στo ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τρίτη στις 10:00- 12:00

Ο Κώστας Αρζόγλου, ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, η Τζένη Διαγούπη ηθοποιός και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) και ο Σταύρος Νικολαΐδης ο γνωστός ηθοποιός από την κωμική σειρά «τα Εγκλήματα» είναι καλεσμένοι στo ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τρίτη στις 10:00- 12:00 στο ραδιόφωνο ΕΡΤopen 106.7 fm και www.ertopen.com

Με τους εκλεκτούς καλεσμένους θα συζητήσουμε για τους απαράδεχτους χαρακτηρισμούς του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη, κατά του Σπύρου Μπιμπίλα στο απολογητικό του υπόμνημα και το τεράστιο κύμα συμπαράστασης των ανθρώπων του πολιτισμού προς τον πρόεδρο του ΣΕΗ.

Θα μιλήσουμε για τον αμείωτο ρυθμό καταγγελιών, για σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου. Κάθε μέρα που περνάει, ολοένα και περισσότεροι ηθοποιοί ανοίγουν την καρδία τους και εξιστορούν ιστορίες φρίκης, που έζησαν στα χέρια κάποιου σκηνοθέτη ή κάποιου συναδέρφου τους ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Αρζόγλου θα καταθέσει και θα αποκαλύψει, τη δική του οδυνηρή εμπειρία, που είχε σε συνεργασία με γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Μία από τις τελευταίες καταγγελίες ήρθε από τον Σταύρο Νικολαΐδη. Και εκείνος με τη σειρά του αναφέρθηκε σε μια περίπτωση ψυχολογικής βίας, που βίωσε για μεγάλο διάστημα από γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου.

Θα συζητήσουμε για την ατυχή πολιτική διαχείριση στο θέμα του κορωνοϊού στο χώρο της τέχνης, αλλά και σε άλλους κλάδους που οδηγούνται στην φτωχοποίηση.

Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open στους 106.7 στα fm και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας:
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54