Η Τάνια Τσανακλίδου ξεφτιλίζει την Τατιάνα: «Είσαι άθλια και σιχαμένη»! Οργή στο twitter για την ειρωνεία της Στεφανίδου στον Μπιμπίλα… (Εικόνες)

Η Τάνια Τσανακλίδου, αυτή η σπουδαία ερμηνεύτρια που δεν μασάει τα λόγια της όταν αποφασίσει να μιλήσει, τάχθηκε κατά της Τατιάνας Στεφανίδου χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς με αφορμή τα ειρωνικά σχόλια που έκανε η δημοσιογράφος για τον Σπύρο Μπιμπίλα και την αποκάλυψή του πως γνώρισε τον Λιγνάδη πριν από 40 χρόνια στα «Στρουμφάκια» της ΕΡΤ.


Πιο συγκεκριμένα, η Τσανακλίδου χαρακτήρισε τη Στεφανίδου «άθλια και σιχαμένη» στο twitter αναδημοσιεύοντας ένα βίντεο όπου η Τατιάνα σχολίασε υποτιμητικά την συνάντηση Λιγνάδη – Μπιμπίλα λέγοντας χαρακτηριστικά ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: «Δεν ξέρω αν είναι χειρότερη η προφυλάκιση για τον Λιγνάδη ή που γνώρισε τον Μπιμπίλα στα στρουμφάκια».


Ακολούθησε ένας χαμός με τους χρήστες του twitter να «ξεσκίζουν» τη δημοσιογράφο με δεκάδες σχόλια στην επίμαχη ανάρτηση όπως αυτό: «Μωρή ξεδιάντροπη, σάπια, πατσά σε περιτύλιγμα, άστο»!

Δες τι έγινε: