Η Αλεξάνδρα Παντελάκη η σπουδαία ηθοποιός θα δώσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τρίτη 10:00π.μ.

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη η σπουδαία ηθοποιός, που εδώ και τέσσερις δεκαετίες στο σανίδι, έγραψε μια λαμπρή ιστορία, θα δώσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τρίτη 10:00π.μ. στο ραδιόφωνο ΕΡΤopen στους 106.7 fm και www.ertopen.com
Με την αγαπημένη ηθοποιό θα μιλήσουμε για το θλιβερά επίκαιρο θέμα των περιστατικών ψυχολογικής και σωματικής βίας, αλλά και σεξουαλικών παρενοχλήσεων ηθοποιών από ανθρώπους του θεάτρου. Δυστυχώς καθημερινά έρχονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) δεκάδες καταγγελίες.
Θα συζητήσουμε για την τραγωδία που συμβαίνει στην τέχνη, την εποχή της πανδημίας και την φτωχοποίηση των εργαζομένων στον καλλιτεχνικό χώρο.
Με την Αλεξάνδρα Παντελάκη θα μιλήσουμε για την πορεία της στο θέατρο και για το «δώρο» που της έγινε στην περίοδο της καραντίνας, όταν χτύπησε ξαφνικά το τηλέφωνο και της πρότειναν τον ρόλο της «Φωτεινής» στις «Άγριες Μέλισσες». Είναι μια συνέντευξη που αξίζει να ακούσετε.

Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open στους 106.7 στα fm και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας:
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54