Μητσοτάκης / Ένοχη σιωπή για τα 32 ακίνητα και για τα δάνεια ύψους 1,5 εκατ.

Άφωνος και κρυπτόμενος ο Μητσοτάκης ο οποίος αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τα δεκάδες ακίνητα που διαθέτει και τα δάνεια που έχει λάβει

Μπούμερανγκ γύρισε στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη η επιχείρηση λάσπης ενάντια στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία έβαλε χτες τέλος στη συκοφαντία α λα Μακελειό, καθώς απάντησε με στοιχεία.

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα σχετικά έγγραφα για τη δήθεν βίλα που αγόρασε στα Λεγραινά καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πράξει το ίδιο για τις περιπτώσεις που τον αφορούν και ξεκαθαρίζοντας προς τα «δημοσιογραφικά πιστόλια» πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εάν δεν ανακαλέσουν. Σε αυτό το πλαίσιο κατέθεσε εξώδικα κατά του δημοσιογράφου των Νέων Γ. Παπαχρήστου, της εταιρείας Alter Ego (Τα Νέα, Mega) και του εκδότη των Παραπολιτικών Γ. Κουρτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας όμως δεν έμεινε εκεί, αλλά προκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τα 32 ακίνητά σου σε Ελλάδα και εξωτερικό και όλα τα στοιχεία μαζί με τις σχετικές ρυθμίσεις αποπληρωμής για τα δάνεια ύψους 1,5 εκατ. που είναι στο όνομά του.

24 ώρες μετά, ο πρωθυπουργός αποφεύγει να απαντήσει, προτιμώντας την ένοχη σιωπή. «Ο κ. Μητσοτάκης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως σημειώνει, «ο κ. Τσίπρας έδωσε στη δημοσιότητα το σύνολο των στοιχείων που τον αφορούν για την παραθεριστική κατοικία που νοικιάζει” σημειώνει, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει και εκείνος στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία “για τα 32 ακίνητα που έχει σε Ελλάδα και εξωτερικό, για το υπερπολυτελές ρετιρέ που νοικιάζει στο Λυκαβηττό και κυρίως τα στοιχεία που δείχνουν τις ρυθμίσεις των δανείων του ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ».

«Θα περιμένουμε απαντήσεις», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:


«Ο κ. Μητσοτάκης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

Για να κρύψει τις εγκληματικές του ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας, άνοιξε το λάκκο της λάσπης και τελικά έπεσε μέσα ο ίδιος.

Ο κ. Τσίπρας έδωσε στη δημοσιότητα το σύνολο των στοιχείων που τον αφορούν για την παραθεριστική κατοικία που νοικιάζει.

Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να κάνει το ίδιο;

  • Για τα 32 ακίνητα που έχει σε Ελλάδα και εξωτερικό;
  • Για το υπερπολυτελές ρετιρέ που νοικιάζει στο Λυκαβηττό;
  • Και κυρίως, τα στοιχεία που δείχνουν τις ρυθμίσεις των δανείων του, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ;

Ένας πρωθυπουργός που χρωστάει τόσα πολλά στις τράπεζες, είναι ένας πρωθυπουργός ευάλωτος σε πιέσεις.

Θα περιμένουμε απαντήσεις».       https://www.avgi.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54