ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΧΑΒΙΕΔΕΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ... ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ...

Ζούμε πρωτοφανείς και εξωφρενικές  καταστάσεις στη χώρα , όπου πλέον συλλαμβάνονται ανήλικα παιδιά επειδή παίζουν μπάλα σε χωριά μερικών εκατοντάδων ανθρώπων.

Τα παιδιά τα κατήγγειλε στην αστυνομία για την «παρανομία» τους ένας συγχωριανός τους.

  ΙΔΟΥ  ΤΟ ''ΕΓΚΛΗΜΑ'' ΤΟΥΣ .     Παιδιά του χωριού Παρόρι του Δήμου   Μυστρά στη Λακωνία,  πήγαν με τα ποδήλατά τους να παίξουν μπάλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της κοινότητας.

Κάτοικος  του χωριού    που ο πληθυσμός του μετά βίας ξεπερνάει τα 300 άτομα, δεν δίστασε να ειδοποιήσει το αστυνομικό τμήμα Σπάρτης και να υποβάλλει καταγγελία για...  συνωστισμό και παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του ιού! Έτσι, το απόγευμα της Κυριακής έφτασαν στο χωριό οι αστυνομικοί.

Οι ανήλικοι ηλικίας 12 ως 15 χρόνων οδηγήθηκαν με τα… ποδήλατά τους στο τμήμα Σπάρτης, που απέχει πέντε χιλιόμετρα, καταγράφηκαν τα στοιχεία τους και ειδοποιήθηκαν οι γονείς τους στους οποίους έγιναν συστάσεις και υπέγραψαν για να παραλάβουν τα παιδιά, με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης. Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ανηλίκων Σπάρτης, αλλά δεν έγινε γνωστό αν επιβλήθηκαν πρόστιμα στους πιτσιρικάδες.