Την καταδίκη της Χρυσής Αυγής χαιρετίζει η ΕΣΗΕΑ

Την δικαστική απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής χαιρετίζει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ της Ένωσης Συντακτών.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει την ιστορική απόφασή για καταδίκη του ναζιστικού μορφώματος της «Χρυσής Αυγής» ως εγκληματικής οργάνωσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση που συνεχίζει:

 
 

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη, συναισθανόμενη το μέγεθος της ευθύνης της, όρθωσε με την ετυμηγορία της  τείχος προστασίας για την Δημοκρατία και τις αξίες της.

 
);background-size:25px 7px;background-position:center left;background-repeat:no-repeat;text-decoration:none;" target="_blank">powered by Rubicon Project

 »Επί σχεδόν μια δεκαετία οι δημοσιογράφοι είχαν σημαντική και ουσιαστική συμβολή στην αποκάλυψη και καταγγελία των εγκληματικών μεθοδεύσεων της συγκεκριμένης οργάνωσης. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα οι συνάδελφοι που δέχθηκαν απειλές και απόπειρες εκφοβισμού. Σήμερα βρέθηκαν και πάλι στις επάλξεις της ενημέρωσης μέσα και έξω από το Εφετείο Αθηνών.

»Στο χέρι όλων μας να μην επιτραπεί ξανά στους νοσταλγούς του ναζισμού, αλλά και στους υποστηρικτές του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του εθνικισμού, να μολύνουν την κοινωνία».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54