Διαβάστε ηλεκτρονικά τον Δρόμο που κυκλοφόρησε το Σάββατο 4/4


 
Διαβάστε ηλεκτρονικά τον Δρόμο που κυκλοφόρησε το Σάββατο 4/4

Βιώνουμε μια ειδική κατάσταση, σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Την ίδια στιγμή η Ελλάδα, διαφέρει σε άλλες χώρες που πλήττονται από τον κορωνοϊό κατά τούτο: Πέρα από τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, είναι ανοιχτό το μέτωπο με τις απειλές της Τουρκίας, με την πίεση που ασκεί η Άγκυρα χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα το προσφυγικό στον Έβρο και τις συνεχείς στρατιωτικές της προκλήσεις.
Ο διπλός χαρακτήρας της έκτακτης κατάστασης, δημιουργεί μια πιο περίπλοκη κατάσταση προς αντιμετώπιση. Απαιτεί ένα ιδιαίτερο φρόνημα που θα ξεκινά από την κατανόηση της σημασίας και των δύο αυτών μετώπων. Επίσης χρειάζεται να ενεργοποιηθεί η κοινωνία. Η ενεργητική κοινωνία με τις μορφές που θα εφεύρει, εν μέσω κατάστασης έκτακτης ανάγκης είναι καθοριστικός παράγοντας για το τι κοινωνία και με τι καθημερινότητα θα υπάρχει μετά κι από αυτή την κρίση.
Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε να σας αποστείλουμε δωρεάν το ηλεκτρονικό φύλλο της εφημερίδας μας που εκδόθηκε το Σάββατο που μας πέρασε, στις 4/4. Γιατί θέλουμε και εμείς με τη σειρά μας να ανταποκριθούμε και να συμβάλουμε όσο γίνεται στην αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας και η χώρα μας.
Ξεφυλλίστε τον Δρόμο, διαβάστε τον και πείτε μας την γνώμη σας.
Τέλος, αν αξιολογείτε θετικά την προσπάθεια και τη συμβολή μας θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να γίνεται ηλεκτρονικός συνδρομητής μας. Δίνοντας ένα ποσό των 5 ευρώ τον μήνα, ή 30 ευρώ το εξάμηνο, ή 50 ευρώ τον χρόνο μπορείτε κάθε Σάββατο πρωί να λαμβάνεται ηλεκτρονικά τον Δρόμο.
Για να κανονίσετε τη συνδρομή σας μπορείτε να στείλετε μέιλ στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να τηλεφωνήσετε στο 6956302771 (Ελένη). Η ενίσχυσή σας έχει μεγάλη σημασία για εμάς, ιδιαίτερα μέσα στις παρούσες ιδιαίτερες έκτακτες συνθήκες.
Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους.
Κοινωνία και χώρα όρθια.
Δείτε το φύλλο του Σαββάτου 4/4 κάνοντας κλικ εδώ
 
Μην χάσετε τις διαδικτυακές εκπομπές μας!

• LIVE στο Facebook
Το κανάλι μας στο YouTube

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54