ΣΑΤΑ: Το νομοθετικό έργο που παρήχθη αποκατέστησε μέρος των αδικιών

«Όποια κυβέρνηση προκύψει από τις προσεχείς εθνικές εκλογές, είναι υποχρεωμένη να συμβιβαστεί με το ευρωπαϊκό δίκαιο και την προσαρμοσμένη σε αυτό ισχύουσα ελληνική νομοθεσία για τις επιβατικές μεταφορές» δηλώνει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής.

Επιπλέον, τονίζει πως στην τετραετία που πέρασε, ο κλάδος έδωσε μεγάλες μάχες για να επιβιώσει και το νομοθετικό έργο που παρήχθη, αποκατέστησε το μεγαλύτερο μέρος των αδικιών που είχαν επιβάλλει οι μνημονιακές πολιτικές των δανειστών και εφήρμοσαν «οι πρόθυμοι και πιστοί πολιτικοί τους εκπρόσωποι στην Ελλάδα».

«Όσα πέτυχε το ταξί - συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ - δεν είναι, ούτε διαπραγματεύσιμα, ούτε προσωρινά. Θα συνεχίσουμε τον έντιμο καθημερινό μας αγώνα, προστατεύοντας την εργασία μας, το επάγγελμά μας, την οικογένειά μας. Με σεβασμό στην ελληνική κοινωνία και στην πατρίδα μας. Κανένας φόβος λοιπόν. Αποκτήσαμε με αίμα και ιδρώτα το ταξί μας και δεν το χαρίζουμε, ούτε το ξεπουλάμε σε κανέναν» σημειώνουν οι αυτοκινητιστές στην ανακοίνωσή τους - και καταλήγουν: «Η θέση του κλάδου είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό. Και εκφράζει, όχι μόνο τον Λυμπερόπουλο αλλά την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων. Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του κλάδου μας, που είναι κοινά με όλων των εργαζομένων. Λέμε όχι στην αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου. Λέμε ναι στην στήριξη της εθνικής μας οικονομίας».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54