ΣΕΥΤΠΕ: Ξεκάθαρα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις - Έλεγχος του ΣΕΠΕ στο κτήριο διαχείρισης κόκκινων δανείων της Τράπεζας ΠειραιώςΑνακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς

Έλεγχος της Επιθεώρησης Εργασίας στο κτήριο διαχείρισης κόκκινων δανείων της ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Στέλνουμε ξεκάθαρα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις

Έλεγχος της Επιθεώρησης Εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, κατόπιν αιτήματος και παρουσία του Συλλόγου Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ), στο κτήριο της Λ. Μεσογείων 109 - 111, όπου μεταξύ άλλων στεγάζεται και η  Διεύθυνση Διαχείρισης κόκκινων δανείων της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι αρμόδιοι Επιθεωρητές Εργασίας κατέγραψαν δεκάδες εργαζομένων στο σχετικό φύλλο ελέγχου, και απομένει η ολοκλήρωση της διοικητικής διαδικασίας με την έκδοση του τελικού πορίσματος.  

Η ενέργειά μας αυτή έρχεται σε συνέχεια των πολλαπλών παρεμβάσεων για την προστασία του νομίμου ωραρίου εργασίας.

Προφανώς, και η επιλογή του συγκεκριμένου εργασιακού χώρου δεν είναι τυχαία.

Αποτελεί την απάντησή μας στα σενάρια που διακινούνται σταθερά το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι προοιωνίζονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο τμήμα της Τράπεζας.

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η παρέμβασή μας αυτή αποτελεί μόνο την αρχή μιας σειράς δράσεων, οι οποίες θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, στην περίπτωση που κάποιοι επιλέξουν να υλοποιήσουν σχέδια, βάζοντας στο στόχαστρο θέσεις εργασίας και εργασιακά δικαιώματα.

Για ένα μόνο πράγμα μπορούμε να διαβεβαιώσουμε. Στην Τράπεζα Πειραιώς και από πλευράς των εργαζομένων δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξουν σύγχρονες …  «Ιφιγένειες».

.                                                                                                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ

             Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας   

   Μπεμπένης Εμμανουήλ                               Γοίλιας Ισίδωρος   

http://www.seytpe.gr/

facebook(ΣΕΥΤΠΕ)

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54