Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί σήμερα και αύριο στην Ελλάδα η Γερμανίδα καγκελάριος - Στην Αθήνα το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί σήμερα και αύριο στην Ελλάδα, η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ. Η Γερμανίδα καγκελάριος θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 17:30.


Συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο θα έχει στις 18:00 στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις. Αύριο η Γερμανίδα καγκελάριος θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, θα επισκεφτεί τη Γερμανική Σχολή Αθηνών όπου θα συνομιλήσει με μαθητές, ενώ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη.


Επί ποδός τουλάχιστον 2.000 αστυνομικοί και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλη κλίμακα από το απόγευμα, ανάλογα με τις μετακινήσεις της κ. Μέρκελ.

Κατά διαστήματα θα κλείνουν οι δρόμοι από όπου θα διέρχεται στην Αθήνα.

Τροποποιήσεις ισχύουν για σήμερα και αύριο και στα δρομολόγια του Προαστιακού.

Απαγορεύτηκαν πορείες και συγκεντρώσεις μέχρι την αναχώρηση της από την Αθήνα.

Η απαγόρευση δεν επηρεάζει την συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί από παρατάξεις και συλλογικότητες του αριστερού χώρου για τις 18:00 στα Προπύλαια, αλλά δεν θα επιτραπεί η πορεία προς το Σύνταγμα.ΠΗΓΗ: ΕΡΤ