Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε τμήματα του οδικού δικτύου της Περιφ.Δ. Μακεδονίας

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες για την κυκλοφορία των οχημάτων, σε τμήματα του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, στο νομό Φλώρινας, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Φλώρινας - Νίκης, διεξάγεται κανονικά.

Στο νομό Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Επαρχιακό Οδικό δίκτυο διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κοζάνης - Πτολεμαΐδας, καθώς και σε όλο το Εθνικό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στο νομό Γρεβενών, η Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: Εθνική οδός Γρεβενών - Τρικάλων, από το 15ο χλμ. έως 40ο χλμ., Επαρχιακή οδός Γρεβενών - Σαμαρίνας, από το 13ο χλμ. έως 54ο χλμ., Επαρχιακή οδός Γρεβενών - Χ/Κ Βασιλίτσας, από το 13ο χλμ. έως 45ο χλμ., Επαρχιακή οδός Γρεβενών - Περιβολίου, από το 13ο χλμ. έως 43ο χλμ. και Επαρχιακή οδός Γρεβενών - Κρανιάς, από το 20ο χλμ. έως 37ο χλμ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και στο υπόλοιπο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στο νομό Καστοριάς, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα ακόλουθα τμήματα: Επαρχιακή οδός Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης) από 30ο χλμ. έως 43ο χλμ. , Επαρχιακή οδός Καστοριάς - Αμυνταίου (μέσω Κλεισούρας) από 22ο χλμ. έως 31ο χλμ. , Επαρχιακή οδός Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από 18ο έως 28ο χλμ. , καθώς και σε όλο το ορεινό Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα Εγνατίας Οδού Σιάτιστας- Κρυσταλλοπηγής, καθώς και στο Εθνικό και υπόλοιπο Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.


ΑΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54