«Αθέατη Βία - Η αγάπη δεν πρέπει να πονάει, Οδηγός αυτοβοήθειας για κάθε γυναίκα.» κυκλοφορεί από τις εκδ. Ψυχογιός

Αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open στην εκπομπή "Kάτω από το φως των αστεριών" με την Αριστέα Κοντόζογλου

 
Στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open* αυτή τη Κυριακή 25 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα, στην εκπομπή Kάτω από το φως των αστεριών, με την Αριστέα Κοντόζογλου, η εκπομπή είναι αφιερωμένη στη Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Καλεσμένη η δικηγόρος-συγγραφέας Στεφανία Σουλή με αφορμή το βιβλίο της με τίτλο "Αθέατη βία. Η Αγάπη δεν πρέπει να πονάει. Οδηγός αυτοβοήθειας για κάθε γυναίκα’’.*Συντονιστείτε στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open στους 106.7 στα fm και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr

Το πρόγραμμά αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5
καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας:
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045

Καλή ακρόαση!


- Το βιβλίο της Στεφανίας Σουλή, «Αθέατη Βία - Η αγάπη δεν πρέπει να πονάει, Οδηγός αυτοβοήθειας για κάθε γυναίκα.» κυκλοφορεί από τις εκδ. Ψυχογιός:
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54