Νέες αποκαλύψεις για τον καθηγητή του ΤΕΙ στις Σέρρες που συνελήφθη για δωροληψία - Ζητούσε χρήματα απο φοιτητές και σεξουαλικά ανταλλάγματα απο φοιτήτριες

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία των Σερρών και η εκπαιδευτική κοινότητα τα νεώτερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη ότι καθηγητής στο ΤΕΙ της πόλης ζητούσε χρήματα απο φοιτητές και σεξουαλικά ανταλλάγματα απο φοιτήτριες για να τους περνά στις εξετάσεις. Ο καθηγητής όπως και δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίων που φέρονται ως συνεργοί του θα απολογηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή, ωστόσο, η δράση του καθηγητή φαίνεται ότι ήταν πολυετής. Αύριο συνεδριάζει η σύγκλητος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον πρύτανη του Ιδρύματος, Δημήτρη Χασάπη, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών, είχαν γίνει καταγγελίες και στο παρελθόν αλλά όταν έφταναν στη δικαιοσύνη δεν υπήρχαν στοιχεία ώστε να στοιχειοθετηθεί κατηγορία εις βάρος του με αποτέλεσμα να αθωωθεί ο εν λόγω εκπαιδευτικός. Ο κ. Χασάπης εξέφρασε την ελπίδα αυτή τη φορά να υπάρξουν στοιχεία για να προχωρήσει η υπόθεση και στην δικαιοσύνη.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος φοιτητών ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Νίκος Τζούτζιος ήταν κοινό μυστικό εδώ και μια 20ετία στην πόλη, ωστόσο ήταν παρά πολύ καλά οργανωμένοι και δεν μπορούσαν εύκολα να γίνουν αντιληπτοί.

Πηγή: ΕΡΤ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54